Δυνατή Ελλάδα

Ο Ελόν Μασκ προκαλεί σεισμό στις ΗΠΑ με νέες αποκαλύψεις – Πανηγυρίζει ο Τραμπ

Tα νέα ντοκουμέντα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ελόν Μασκ προκαλούν σεισμό στο πολιτικό σκηνικό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τις εσωτερικές επικοινωνίες κορυφαίων στελεχών του Twitter με την προηγούμενη διοίκηση, φαίνεται ευθεία εμπλοκή των αμερικανικών υπηρεσιών με το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να υπάρξει λογοκρισία σε αποκαλύψεις που θεωρούντο επιβαρυντικές για τον Τζο Μπάιντεν και τελικά να εξαφανιστεί ο λογαριασμός του τότε προέδρου Τραμπ από το Twitter!

Εκτός από το σκάνδαλο του γιου του Τζο Μπάιντεν, υπήρχαν απευθείας επικοινωνίας με το FBI το οποίο απαιτούσε από το Twitter να εξαφανίσει συγκεκριμένες αναρτήσεις ακόμα και θεσμικών παραγόντων που αποκάλυπταν λαθροχειρία κατά την εκλογική διαδικασία.

Τα αποτελέσματα είναι άκρως επιβαρυντικά και φαίνεται να ενισχύουν τους ισχυρισμούς του Τραμπ για κλεμμένες εκλογές, νοθεία και εμπλοκή του λεγόμενου Βαθέως κράτους των ΗΠΑ στην εκλογική διαδικασία.

Η πανηγυρική ανάρτηση Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Ελόν Μασκ, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε μία πανηγυρική ανάρτηση στην οποία εμφανίζεται δικαιωμένος για όλες τις καταγγελίες και τους ισχυρισμούς του. Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τις αποκαλύψεις ως «ιστορική στιγμή» για την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και επαναλαμβάνει ότι η ήττα του στις εκλογές του 2020 ήταν αποτέλεσμα νοθείας και λαθροχειρίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.