Μια χαρά πάνε οι δουλειές για τον Μπόρις Τζόνσον: Πήρε 315.000 ευρώ για μια ομιλία!

Κανένας δεν πάει χαμένος… Αυτό αποδεικνύεται και στην περίπτωση του Μπόρις Τζόνσον που μπορεί να παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της Βρετανίας, όμως οι δουλειές πάνε μια χαρά και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί αυξάνονται κατά χιλιάδες ευρώ!

Ο Τζόνσον ήταν ομιλητής στο συνέδριο ασφαλιστικών εταιρειών στις Ηνωμένες Πολιτείες και για να μιλήσει 30 λεπτά και να συμμετέχει σε 45λεπτη συζήτηση ενώπιον ασφαλιστικών πρακτόρων και συμβούλων στο Κολοράντο Σπρινγκς, πληρώθηκε το ιλιγγιώδες ποσό των… 315.000 ευρώ!

Το ποσό εμφανίστηκε επίσημα στο μητρώο της Βουλής των Κοινοτήτων στο οποίο οι βουλευτές καταχωρούν τα εισοδήματά τους. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός δικαιολόγησε το ποσό αναφέροντας ότι για το συγκεκριμένο συνέδριο εργάστηκε συνολικά… 8,5 ώρες!

Η ομιλία του πραγματοποιήθηκε ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από την Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ έλαβε και 13.180 ευρώ από τον Ρούπερτ Μέρντοχ για τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής για μια συνάντηση στη Μοντάνα των ΗΠΑ, όπου ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης διατηρεί ράντσο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.