Λίγο μετά το δημοσίευμα των New York Times, χτυπήθηκε κέντρο εκπαίδευσης στο Κίεβο

Το Κρεμλίνο ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε κέντρα συγκέντρωσης και εκπαίδευσης ξένων μισθοφόρων προκαλώντας εκατοντάδες θύματα

Δεκάδες κομάντος του ΝΑΤΟ εργάζονται στο έδαφος της Ουκρανίας καθώς και στελέχη της CIA. Στελέχη της CIA κατευθύνουν τις παραδόσεις όπλων από το Κίεβο. Οι καταδρομείς του ΝΑΤΟ πιθανότατα συνεργάζονται με ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες και παρέχουν συντεταγμένες στόχευσης κατά σημαντικών ρωσικών στόχων. Το αμερικανικό λογισμικό «πεδίου μάχης» σε tablet που παρέχονται από το ΝΑΤΟ επιτρέπει στους Ουκρανούς να χρησιμοποιούν δορυφόρους του ΝΑΤΟ για να στοχεύουν ρωσικές δυνάμεις και είναι πολύ πιθανό ότι αυτά τα tablet να χρησιμοποιούνται από τις ίδιες δυνάμεις του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στο έδαφος στην Ουκρανία.

Αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν από τους New York Times. Ειδικές δυνάμεις από πολλές χώρες του ΝΑΤΟ επιχειρούν κρυφά στην Ουκρανία, σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα.

Η κορυφαία εφημερίδα των ΗΠΑ, επικαλούμενη πηγές, ανέφερε ότι μονάδες των ειδικών δυνάμεων σειράς χωρών του ΝΑΤΟ πραγματοποιούν μυστικές ενέργειες στο έδαφος της Ουκρανίας, Διαψεύδοντας τους μέχρι σήμερα ισχυρισμούς τόσο του Τζο Μπάιντεν όσο και άλλων ηγετών χωρών της συμμαχίας, οι οποίοι αρνούνται την παρουσία οποιουδήποτε ενεργού στρατιωτικού στο έδαφος της Ουκρανίας.

Τα πράγματα περιπλέκονται, διότι λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Ρώσοι εξαπέλυσαν πυραυλικές επιθέσεις κατά συγκεκριμένων στόχων.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι στόχοι που χτυπήθηκαν ήταν κέντρα εκπαίδευσης του ουκρανικού στρατού και συγκέντρωσης ξένων μισθοφόρων. Σε μία από αυτές τις επιθέσεις σύμφωνα με το Κρεμλίνο, εξοντώθηκε πολυμελής ομάδα μισθοφόρων από την Πολωνία.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το Κίεβο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.