Ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Τρεις νεκροί – Πολλοί τραυματίες

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σε ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εργοστάσιο βερνικιών και χρωμάτων στην Τούζλα, στη βιομηχανική ζώνη της Κωνσταντινούπολης.

Της έκρηξης προηγήθηκε πυρκαγιά που προκλήθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, ενώ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πέρα απο τους νεκρούς και τους τραυματίες στο σημείο υπάρχουν και αρκετοί αγνοούμενοι, με τον κυβερνήτη της περιφέρειας της Τούζλα να είναι εκείνος που έκανε γνωστό τον αριθμό των θυμάτων.

https://twitter.com/KremlinTrolls/status/1520032666128687104?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1520032666128687104%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fkosmos%2F325666%2Fkonstantinoypoli-ekrixi-viomichania-chromaton-nekroi-traymaties%2F

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κωνσταντινούπολης, η φωτιά εξαπλώθηκε σε πέντε παρακείμενα εργοστάσια και τέθηκε υπό έλεγχο σε περίπου μία ώρα από μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων που βρέθηκε στο σημείο για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες δυσκολεύτηκαν να ανταποκριθούν στις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο εργοστάσιο, καθώς, κατά διαστήματα σημειώνονταν και νέες εκρήξεις. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα από τους πυκνούς καπνούς και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Παραθέτοντας φωτογραφίες του κατεστραμμένου εργοστασίου, ο δήμαρχος της Κωνταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. «Οι πυροσβεστικές δυνάμεις μας συνεχίζουν την κατάσβεση της φωτιάς από την πρώτη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιμάμογλου στα social media.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.