Το βίντεο που δείχνει πως ο Αμερικανός ΥΠΕΞ παίζει ανοιχτά το παιχνίδι της Τουρκίας!

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι οι πωλήσεις όπλων των ΗΠΑ σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ινδία θα πρέπει να είναι ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι οι πωλήσεις όπλων των ΗΠΑ σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ινδία θα πρέπει να είναι ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές.

Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής, ο Μπλίνκεν έκανε δηλώσεις για πωλήσεις όπλων σε ξένες χώρες.

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Joey Wilson της Νότιας Καρολίνας ανέφερε:

 «Κατά τη γνώμη μου, η περιττή γραφειοκρατία εμποδίζει τις ξένες στρατιωτικές μας πωλήσεις (FMS). Πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη γραφειοκρατία για να συνεργαστούμε με τους συμμάχους μας, όπως η Τουρκία και η Ινδία;»,

Ο  Μπλίνκεν αναγνώρισε ότι οι διαδικασίες πρέπει να επισπευσθούν τόσο σε εκτελεστικό όσο και σε επίπεδο Κογκρέσου. 

 “Συμφωνώ μαζί σας…Πιστεύω ότι μπορούμε και πρέπει να τα πάμε καλύτερα στις πωλήσεις, ιδιαίτερα στην ταχύτητα με την οποία είμαστε σε θέση να κάνουμε πράγματα, να αναθεωρούμε τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από εμάς στην εκτελεστική εξουσία. Είναι επίσης στο Κογκρέσο”, είπε στη Βουλή. Επιτροπή Πιστώσεων. “Ορισμένες χώρες, όπως είπα νωρίτερα, επανεξετάζουν τις σχέσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων χωρών που είχαν μακροχρόνιες αμυντικές σχέσεις με τη Ρωσία. Εάν είμαστε σε θέση να είμαστε εταίροι τους με τρόπους Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πριν από μερικές δεκαετίες, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να είμαστε σε θέση να δράσουμε», είπε. «Φυσικά, αν δεν το κάνουμε, ξέρουμε ποιος είναι πιθανό να το κάνει στη θέση μας». Συμφωνώ μαζί σας, είναι κάτι που το κοιτάμε και  το δουλεύουμε με το Κογκρέσο για να το κάνουμε πιο αποτελεσματικά

Πισώπλατη μαχαιριά Μπλίνκεν στην Ελλάδα αμέσως μετά τις παραβιάσεις!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.