Η προσευχή του Ερντογάν στη Μέκκα – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στη Μέκκα, προκειμένου να προσευχηθεί στο ιερότερο τέμενος για τους μουσουλμάνους.

Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν τον Τούρκο πρόεδρο να καταφθάνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Μασγίντ αλ-Χαράμ, γνωστό και ως το Μεγάλο Τζαμί της Μέκκας και κατόπιν να προσεύχεται με τη συνοδεία του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία σε μία προσπάθεια για την αποκατάσταση των δεσμών της Άγκυρας με το Ριάντ, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η απόφαση της Τουρκίας να μεταφερθεί η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Σαουδάραβα αρθρογράφου της Washington Post Τζαμάλ Κασόγκι στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ερντογάν είχε συνομιλίες για τις σχέσεις της Άγκυρας με το Ριάντ, καθώς και για τους τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας με τη Σαουδική Αραβία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.