Ένα μήνυμα από το Ντόνετσκ προς τους Έλληνες

«Σκεφτείτε κριτικά, μη μένετε στις εικόνες που σας σερβίρουν … Να ακουστεί και η φωνή του Ντονμπάς»

Με μήνυμά της προς τους Έλληνες πολίτες η «Υπουργός Εξωτερικών» της «Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ» Ναταλία Νικονόροβα, μίλησε για «την κραυγαλέα έκταση της εκστρατείας παραπληροφόρησης που διεξάγει το ουκρανικό καθεστώς με την υποστήριξη της Δύσης» και κάλεσε τους κατοίκους της Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών να σκεφτούν κριτικά και να μην υποκύψουν στην παραπληροφόρηση.

«Σκεφτείτε κριτικά, μη μένετε στις εικόνες που σας σερβίρουν … Να ακουστεί και η φωνή του Ντονμπάς», λέει μεταξύ άλλων και παραθέτει όλα τα επιχειρήματα της Ρωσίας για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή, ενώ τονίζει για την ελληνική ομογένεια:

«Από τις θηριωδίες των εθνικών ταγμάτων υπέφεραν και εκπρόσωποι ελληνικής εθνικότητας στη Μαριούπολη … Η Δύση προσποιείται ότι δεν υπάρχει ναζισμός στην Ουκρανία».

Μάλιστα, σχολιάζοντας και την ομιλία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και σε άλλα κοινοβούλια της Δύσης, η αξιωματούχος είπε: «Όλες οι διαδικτυακές παραστάσεις του Προέδρου Ζελένσκι στο δυτικό κοινό επιδιώκουν έναν στόχο: να κρύψουν τα εγκλήματα πολέμου που το ουκρανικό καθεστώς έχει διαπράξει και τα 8 χρόνια εναντίον των κατοίκων του Ντονμπάς και συνεχίζει να διαπράττει μέχρι σήμερα».

Η Νικονόροβα μάλιστα κάλεσε όποιον επιθυμεί να πάει στην περιοχή για να διαπιστώσει από πρώτο χέρι το τι συμβαίνει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.