Η Δυτική παράνοια θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του Ισραήλ

Αντιρωσικό μένος και δολοφονικές επιλογές με Ιράν και Τουρκία.

Δεν διαψεύδονται οι φήμες που θέλουν αναβάθμιση του Ιράν και επαναφορά της πυρηνικής συμφωνίας, προκειμένου το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της ισλαμικής χώρας να αποτελέσει αντίβαρο στο ρωσικό. Έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα συνολικό εμπάργκο κατά της Ρωσίας. Η ενέργεια αυτή είναι τουλάχιστον αυτοκτονική.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν και η ΕΕ δεν χρειάζεται να ανατρέξουν στο μακρινό παρελθόν για να δουν το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών κατευνασμού και της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν. Το θεοκρατικό της καθεστώς έγινε πιο αποφασιστικό από ποτέ, για την «εξόντωση του Ισραήλ».

Αμέσως μετά την πρώτη «πυρηνική συμφωνία», ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ (φωτό), ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική του Ιράν, δημοσίευσε ένα βιβλίο 416 σελίδων, με τίτλο «Παλαιστίνη», με εξώφυλλο με χάρτη της Μέσης Ανατολής χωρίς το Ισραήλ!

Στο βιβλίο, ο Χαμενεΐ περιγράφει λεπτομερώς το σχέδιό του για την καταστροφή του Ισραήλ και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «ο σημαιοφόρος της Τζιχάντ για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ».

Όσο περισσότερο ενδυναμωνόταν η Ισλαμική Δημοκρατία λόγω του κατευνασμού που έλαβε, τόσο περισσότερο καυχιόταν ότι μπορούσε να καταστρέψει το Ισραήλ «σε λιγότερο από οκτώ λεπτά».

Η Δυτική ασυδοσία με πρόσχημα την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, ενδέχεται να έχει ολέθριες επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή. Τόσο η ενδυνάμωση της Τουρκίας όσο και του Ιράν είναι μία απειλή πολύ μεγαλύτερη από την υποτιθέμενη ρωσική.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.