Τζο Μπάιντεν: Αστρονομικό το κόστος της διαμονής του στις Βρυξέλλες

Αστρονομικό ήταν το κόστος της διαμονής του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στις Βρυξέλλες, καθώς το ποσό ξεπερνά τα… 2.000 ευρώ το λεπτό!

Συγκεκριμένα η φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Laatste Nieuws, υπολόγισε το κόστος και κατέληξε στα 2.368 ευρώ το λεπτό! Θα πρέπει να πολλαπλασιάσει κανείς αυτό το ποσό αναλόγως των ωρών που παρέμεινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στη βελγική πρωτεύουσα για τα 3 κρισιμότερα εδώ και χρόνια Συμβούλια Κορυφής, προκειμένου να βγάλει το τελικό ποσό. Αλλά σημασία είχε το μήνυμα που βγαίνει, ότι στον αγώνα κατά του Πούτιν ΗΠΑ και Ευρώπη προσεγγίζει η μια την άλλη όσο ποτέ άλλοτε, σύμφωνα με την DW.

Να σημειωθεί ότι ο Τζο Μπάιντεν έφθασε στις Βρυξέλλες συνοδευόμενος από πενήντα οχήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ασθενοφόρο το οποίο περιέχει φιάλες αίματος σε περίπτωση που χρειαστεί. Η εναέρια κυκλοφορία είναι κλειστή, όπως και οι δρόμοι αλλά και οι είσοδοι σε σταθμούς του μετρό. Επίσης, κλειστά απομένουν τα καλύμματα αποχέτευσης, ενώ ελέγχονται και οι κάδοι σκουπιδιών σύμφωνα με τη φλαμανδόφωνη εφημερίδα.

“Παρών” φυσικά και το προεδρικό “τέρας”, η Cadillac για τις μεταφορές του προέδρου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.