Εκλογές ΗΠΑ: Προσπάθειες για να πεισθεί ο Τραμπ για την ήττα του

Εκλογές ΗΠΑ: “Οικογενειακός δάκτυλος” για να πεισθεί ο Τραμπ για την ήττα του

 

Τον πεθερό του και απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσέγγισε ο γαμπρός του και στενός του σύμβουλος, Τζάρεντ Κούσνερ, προκειμένου να του προτείνει να αναγνωρίσει την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN, που επικαλείται δύο πηγές με γνώση του θέματος.

Το CNN δεν ανέφερε ποια ήταν η αντίδραση του Τραμπ σε αυτήν την πρόταση. Προηγουμένως, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News είχε μεταδώσει, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, ότι ο Τραμπ θα είναι έτοιμος να αποδεχθεί τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, εφόσον το επιτελείο του εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο Τραμπ είχε επισημάνει στη δήλωσή του ότι “δεν θα ηρεμήσω μέχρι ο αμερικανικός λαός να έχει την ειλικρινή καταμέτρηση ψήφων που δικαιούνται και απαιτεί η Δημοκρατία” προαναγγέλλοντας ότι η δικαστική μάχη ξεκινά τη Δευτέρα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.