13 πράγματα που μπορεί να μην ξέρουμε για τον Τζορτζ Μάικλ


Η δημοτικότητα του Τζορτζ Μάικλ, που έφυγε χθες από τη ζωή, δημιουργώντας ακόμα ένα μεγάλο κενό στον χώρο της μουσικής μέσα στο 2016, κορυφώθηκε τη δεκαετία του ’80.
Η κληρονομιά που άφησε όμως είναι επίκαιρη ακόμα και σήμερα. Ο Michael έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του μέσα στα φώτα της δημοσιότητας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες της ζωής του που ίσως να μην γνωρίζουμε.
1. Ο Τζορζ Μάικλ έχει λάβει δύο βραβεία Grammy όλα αυτά τα χρόνια. Το ένα το 1987 για την καλύτερη R&B Performance και το άλλο το 1988 για το άλμπουμ της χρονιάς (for Faith).
2. Έχει συλληφθεί πέντε φορές. Οι τέσσερις είχαν να κάνουν με την κατοχή μαριχουάνας και η μία για την προσβολή δημόσιας αιδούς.
3. Σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στην εφημερίδα Guardian είχε αναφέρει ότι κάπνιζε περίπου 25 τσιγάρα με μαριχουάνα την ημέρα.
4. Ο Michael είχε παίξει στην εκπομπή ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος το 2013 με τον σύντροφο του Ronan Keating. Είχαν κερδίσει 32.000 λίρες και τα είχαν δώσει όλα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
5. Είχε αναγκαστεί να υπηρετήσει 80 ώρες κοινωφελούς εργασίας το 1998, επειδή είχε κατηγορηθεί για δημόσιο σεξ. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά. Το 2007 έπρεπε να εκτελέσει περισσότερες από 100 ώρες υποχρεωτικής εργασίας επιδή οδηγούσε υπό υην επήρεια ουσιών.
6. Είχε πληρωθεί για να παίξει μπροστά στον Βλαντιμίρ Πούτιν! Ο Πούτιν φέρεται ότι κατέβαλε 1,6 εκατομμύρια λίρες για να παίξει για αυτόν και 300 καλεσμένους του την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2006.
7. Το 1985 οι Wham στους οποίους ανήκε ο Τζορτζ Μάικλ έγιναν το πρώτο ποπ συγκρότημα από τη Δύση που έδωσε συναυλία στην Κίνα. Υπάρχει και μία ταινία ντοκουμέντο για το γεγονός με τίτλο Skies: Wham! In China.
8. Ο Τζορτζ Μάικλ ανήκε στο 10% του πληθυσμού που γράφουν με το αριστερό χέρι!
9. Έπεσε από ένα αυτοκίνητο εν κινήσει σε αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας στην Αγγλία, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο και τελικά διέφυγε τον κίνδυνο.
10. Ο Τζορτζ Μάικλ είχε παραδεχτεί ότι κάλεσε τον Justin Timberlake για να αναβιώσουν το φιλί της Μαντόνας με την Μπρίτνεϊ. Παρ’ όλα αυτά, δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στο κάλεσμα του.
11. Μερικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί αρνούνται ακόμα να παίξουν το τραγούδι “I Want Your Sex” εξαιτίας του σεξουαλικού περιεχομένου του τραγουδιού.
12. Το ζώδιο του είναι Καρκίνος, ενώ στο κινέζικο ωροσκόπιο είναι κουνέλι.
13.Αν και το Last Christmas δεν έχει γίνει ποτέ νούμερο ένα στα charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχει παιχτεί σε περισσότερες από 400 διαφορετικές εκτελέσεις και συνεχίζει να είναι πάντα επιτυχία την περίοδο των γιορτών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.