Eurovision 2017 – Τελικός: Μεγάλος νικητής η Πορτογαλία!

Τα καλά της φορά φέτος η Ουκρανία και υποδέχεται τον 62ο διαγωνισμό της Eurovision στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Κίεβο μετά τη νίκη της Jamala με το τραγούδι “1944”, στη Στοκχόλμη το 2016. Την Ελλάδα εκπροσωπεί φέτος η Demy με το τραγούδι “This is Love” και θα εμφανιστεί στην 15η θέση, ενώ η Κύπρος εκπροσωπείται από τον Hovig και το τραγούδι Gravity που θα παρουσιαστεί στην 19η θέση!
Μεγάλος νικητής της Eurovision η Πορτογαλία με τον Salvador Soibral με την μπαλάντα του Amar Pelos Dois (Αγάπη για δύο)…
14η θέση για την Demy και το This is love!
Σύμφωνα με τις ψήφους από τις επιτροπές, η πρώτη πεντάδα έχει ως εξής:
Πορτογαλία
Βουλγαρία
Σουηδία
Αυστραλία
Ολλανδία
Και τώρα η ώρα του tele – voting… 29 βαθμοί στην Ελλάδα που συγκεντρώνει 77 βαθμούς συνολικά και 32 βαθμούς η Κύπρος που συγκεντρώνει 68 βαθμούς!
Οι επιτροπές ψήφισαν και η Ελλάδα πήρε 5 βαθμούς από το Αζερμπαϊτζάν, το 12άρι από το Μαυροβούνιο και την Κύπρο, 1 βαθμό από την Αλβανία, 2 βαθμούς από την Ισπανία, 10 από την Αρμενία και 6 από τη Βουλγαρία.
https://www.youtube.com/watch?v=-48ETBU2XeYrn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.