Τι συμβαίνει αν παντρέψεις 25 κομματάρες σε ένα mashup; Party!

Ο DJ Earworm ειδικεύεται στα mashups, το “πάντρεμα”, δηλαδή, γνωστών τραγουδιών, τα οποία και δημιουργεί κάθε Δεκέμβριο, για να γιορτάζει με τον δικό του τρόπο, μία ακόμα χρονιά γεμάτη μουσικά διαμάντια, κολλητικά ρεφρέν και ανεβαστικές μελωδίες.
Η εν λόγω παράδοση ξεκίνησε το 2008, με το πρώτο United State of Pop και συνεχίζεται κάθε χρονιά, χωρίς διαλείμματα, μέχρι σήμερα. Κατά κανόνα, τα mashups του DJ Earworm συγκεντρώνουν εκατομμύρια views και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό: 
Είναι εκπληκτικά δουλεμένα, χαρούμενα και πραγματικά, μεταδοτικά.
Μάλιστα, το πάντρεμα δεν είναι όσο απλό ακούγεται και ενδεχομένως να έχουμε συνηθίσει από άλλους δημιουργούς. Ο DJ Earworm φροντίζει να κόβει και να ράβει τα κομμάτια που χρησιμοποιεί, με τρόπο ο οποίος να έχει ως αποτέλεσμα, να ταιριάζουν οι στίχοι τους αλλά και τα videoclips τους.
Πριν λίγες ημέρες, ο γνωστός YouTuber DJ δημοσιοποίησε και το φετινό United State of Pop, με υπότιτλο “Into Pieces”, και τα views έχουν αρχίσει, ήδη, να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς. 
Ανεβάστε την ένταση και απολαύστε μία χρονιά μουσικής, σε ένα video, στο οποίο ενώνουν δυνάμεις και αποκτούν νέα πνοή, μεταξύ άλλων, τα εξής τεράστια hit του 2016: 
This Is What You Came For από Calvin Harris και Rihanna, Panda από Desiigner, Let Me Love You από DJ Snake και Justin Bieber, Work From Home από Fifth Harmony, Can’t Stop The Feeling από Justin Timberlake, Work από Rihanna και Drake, Cheap Thrills από Sia, Closer από The Chainsmokers και Halsey, Heathens από Twenty One Pilots και το Pillowtalk του Zayn.
https://www.youtube.com/watch?v=XL8CpaE5T34rn

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.