Έλενα Κρεμλίδου: Τρελαίνει τους άντρες με την καυτή πίσω όψη της

Ίσως είναι ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί στην τηλεόραση, το ίντερνετ και τα social media. Η Έλενα Κρεμλίδου έγινε γνωστή από τα χιουμοριστικά βίντεο στο youtube και έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Έλενα κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει βιοχημικός μηχανικός, όμως αυτό που την κέρδισε ήταν η μεγάλη της αγάπη, ο χορός. Διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες ενώ συμμετέχει και στην Εθνική ομάδα cheerleading.

Η 23χρονη Θεσσαλονικιά έκανε το «μπαμ» μέσα από το netwix, συμμετέχοντας σε χιουμοριστικά βίντεο και σκετσάκια, τραβώντας την προσοχή των αντρών και όχι μόνο.

Έχει εμφανιστεί και στην τηλεόραση, σε μεσημεριανές και βραδινές εκπομπές, ενώ στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή, ανεβάζοντας καυτές φωτογραφίες και βίντεο.

Πάρτε μια γεύση από τη σέξι Έλενα Κρεμλίδου

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι πιο σιχαμερές κατηγορίες ανθρώπων στο γυμναστηριο. Μόνο στο @netwix έχουν ανεβεί #part1 & #part2 ! 😬💪🏽 Σας θυμίζουν κάποιον ; 😂 #thewixers @raptis_nick @passas_th @flabropoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Kremlidou (@elena_mariposa) στις

Έλενα Κρεμλίδου: Φωτογραφίζεται γυμνή για το Playboy και τα «διαλύει» όλα (photos-video)

Το μελαχρινό «καυτό» μοντέλο Έλενα Κρεμλίδου, φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της επιστροφής του θρυλικού ανδρικού περιοδικού (Playboy) σε μία αισθησιακή φωτογράφιση.

Το μοντέλο «γκρέμισε» το ελληνικό διαδίκτυο με την πολυαναμενόμενη φωτογράφιση της και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Όπως συνήθιζε πάντα το μεγάλο περιοδικό η φωτογράφιση των διάσημων κουνελιών συνοδεύτηκε από ένα βίντεο με τα αισθησιακά backstage.

Η Έλενα Κρεμλίδου ποζάρει αισθησιακά στον φακό σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο και μας αποδεικνύει για ποιον λόγο επιλέχτηκε να είναι το πρώτο ελληνικό εξώφυλλο της νέας εποχής.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.