ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΣΥΛΛΑ: ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ GNTM δεν εκτιμάται το ήθος

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ιωάννα Δεσύλλα, έδωσε μία συνέντευξη στο Πρωινό και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο για τις δραστηριότητές της εκτός μόντελινγκ, όσο και για τις απόψεις της σχετικά με το ριάλιτι μόδας του Star.

Μία από τις μεγάλες της αγάπες είναι ο πρωταθλητισμός στο Taekwondo, για χάρη του οποίου κάνει πολλά ταξίδια. Η Ιωάννα εξιστόρησε το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό το κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε σαν παιδί με τους αγώνες και τους τραυματισμούς της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα περισσότερα δάχτυλα των χεριών της είναι σπασμένα.

Επίσης, μίλησε για το μόντελινγκ, που είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη, λέγοντας πως συνεχίζει να έχει τις δουλειές που είχε και πριν και ότι το γεγονός πως αυξήθηκαν οι followers της στο Instagram, τη βοήθησε στο να γίνει πιο γνωστή και όχι στο να κλείσει περισσότερες δουλειές.

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν οι αναφορές στο GNTM, από όπου θυμόμαστε ότι η Ιωάννα αποχώρησε επειδή ήταν “άφωνη και άψυχη”. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε εκτενώς στη Βίκυ Καγιά και στο reality show του Star, δηλώνοντας πως μάλλον δεν την ήθελαν στο παιχνίδι επειδή δεν δημιουργούσε ίντριγκες ή τσακωμούς και έκανε απλώς τη δουλειά της.

Δήλωσε πως ήταν δύσκολη η συγκατοίκηση με 24 κοπέλες, αλλά ήταν ήσυχη και δεν δημιουργούσε προβλήματα. “Μάλλον το ήθος δεν εκτιμάται” δήλωσε, προσθέτοντας: “Όταν ένας παραγωγός θέλει να κάνει νούμερα και ριάλιτι, με μένα που δε μιλούσα τι θα έκανε;”.

Πηγή: https://www.news247.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.