«ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ MY STYLE Rocks δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι»

«Δεν ήθελα να βγαίνω, να πηγαίνω για ποτό ή φαγητό. Μια φορά ήμουν σε ένα εστιατόριο και…»

Η τηλεοπτική εμπειρία που απέκτησε πέρσι βγαίνει στο γυαλί, αφού στο φετινό κύκλο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης δείχνει ακόμη περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του. Πιο απελευθερωμένος, με περισσότερο χιούμορ και ιδιαίτερα καυστικά σχόλια, χαρίζει απολαυστικές στιγμές, ενώ κάποια «πινγκ πονγκ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μνημειώδη. Λίγα από αυτά τα στοιχεία είχαμε δει στην παρθενική του εμφάνιση την προηγούμενη χρονιά. «Μπλόκαρα κάπως με το θέμα της δημοσιότητας. Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα, γιατί είχα πιεστεί πολύ» αναφέρει και εξηγεί στον Άκη Αδαμόπουλο και στο περιοδικό People: «Ο κόσμος πριν ήξερε το όνομά μου, όχι όμως την εικόνα μου. Δεν είχα σκοπό να γίνω γνωστός ως “Στέλιος”, αλλά ως “Κουδουνάρης”. Είπα το “ναι” και ανησυχούσα πώς θα διαχειριστώ το χρόνο μου. Με απασχολούσε το ενδεχόμενο να αναιρεθεί η γνώμη για τη δουλειά μου από την τηλεοπτική μου παρουσία. Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα δεθεί με έναν άνθρωπο που είναι απλά σε μια επιτροπή και λέει τη γνώμη του. Τις πρώτες ημέρες ήταν ομαλό. Μετά  όμως άρχισα ξαφνικά να αισθάνομαι ότι περπατούσα και με κοιτούσαν! Άλλαξα τη διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά. Πήγαινα στο σουπερμάρκετ να πάρω ένα γάλα και έκανα μισή ώρα γιατί έβγαζα φωτογραφίες» περιγράφει.

Αρχικά δυσκολεύτηκε και κατέληξε να απομονωθεί για λίγες ημέρες. «Δεν ήθελα να βγαίνω, να πηγαίνω για ποτό ή φαγητό. Μια φορά ήμουν σε ένα εστιατόριο και μια κυρία από το απέναντι τραπέζι με φωτογράφιζε την ώρα που μασούσα. Δεν ήταν πολύ ευχάριστο όλο αυτό! Συνειδητοποίησα όμως ότι από τη στιγμή που είσαι τέσσερις ώρες τη μέρα στα σπίτια τους, οι άνθρωποι νιώθουν ότι σε ξέρουν» επισημαίνει, ενώ πλέον χαίρεται με το γεγονός ότι ο κόσμος επικοινωνεί μαζί του για το παιχνίδι και τις πληροφορίες που του δίνει. «Ακούω τι θέλει το κοινό να παίρνει από τους κριτές, τι να παίρνει από το γενικό πλαίσιο της εκπομπής. Από τη στιγμή που είμαι εκεί, επιθυμώ να δίνω το 100% μου».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.