Οι ”στάρ” τρολλ προς εξυπηρέτηση της Νέας Δημοκρατίας


Ζούμε στην εποχή των social media και είναι γνωστό ότι όλα τα κόμματα προσπαθούν να αποκτήσουν ένθερμους διαδικτυακούς υποστηρικτές που θα τους κάνουν like, follow, share και όλα τα συναφή. Φαίνεται ότι σε αυτό τον τομέα η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ευλογημένο κόμμα. Κι αυτό γιατί το Twitter βρύθει από εξέχουσες προσωπικότητες που στηρίζουν παθιασμένα τη γαλάζια παράταξη στο κοινωνικό δίκτυο.  Αλλά μήπως δεν είναι αληθινές ; Μήπως είναι πληρωμένοι δημοσιογράφοι όπως είπε τελευταία ο Νάσος Αθανασίου , όπου λόγω της ομολογουμένης ομορφιά τους, προσπαθούν να προσελκύσουν το φιλεθεάμων κοινό και έμμεσα να περάσουν να ιδέες τους ; Για να εξετάσουμε τα παρακάτω μοντέλα …

1. Μαρία Συροπούλου ή Αμερικανίδα πορνοστάρ Madelyn Marie

Το πιο τρανό παράδειγμα είναι η «Μαρία Συροπούλου», που από τον λογαριασμό της στο Twitter καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είναι σκληρή νεοδημοκράτισσα. Στους λίγους χρήστες που ακολουθεί, οι περισσότεροι είναι υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως δείχνει το παρακάτω screenshot από τον λογαριασμό της αλλά και οι αναρτήσεις της :

Τι άλλο μπορεί να θέλει ένα κόμμα εκτός από νέους και όμορφους χρήστες όπως η Μαρία, που στηρίζουν καθημερινά τους εκπροσώπους του στα κοινωνικά δίκτυα; Εμάς αυτό μας φάνηκε πολύ συγκινητικό και είπαμε να ψάξουμε τι άλλο έχει κάνει η Μαρία Συροπούλου στη ζωή της. Βάλαμε την φωτογραφία της στο Google Image και το αποτέλεσμα ήταν πέρα από κάθε φαντασία:

Είναι δυνατόν η Μαρία Συροπούλου να είναι η Αμερικανίδα πορνοστάρ Madelyn Marie, της οποίας τα ομολογουμένως υψηλού επιπέδου βίντεο απολαμβάνουν 72 εκατομμύρια προβολές στο Pornhub; Συνεχίσαμε την ενδελεχή έρευνα και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους για το νέο εθνικό κεφάλαιο της χώρας:

Η Madelyn Marie, η οποία γεμίζει τα στήθη μας με εθνική υπερηφάνεια εκπροσωπώντας επάξια την ελληνική δεξιά στα διεθνή πορνογραφικά fora (το «έξω πάμε καλά» πήγε σε άλλο level), δείχνει να έχει τεράστια αδυναμία στον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, τον οποίο κάνει retweet με μανία.

1. «Stevh Kontopoulou» και η «Dalia Papadimitriou» ή αλλιώς Antonia Iacobescu

Δύο ακόμα ένθερμες «νεοδημοκράτισσες» είναι η «Stevh Kontopoulou» και η «Dalia Papadimitriou».

Αναρτήσεις από Stevh Kontopoulou

και μερικά retweet 

Και της Dalia Papadimitriou 

Και μερικά retweet της Dalias

Οι κυρίες στους δύο παραπάνω λογαριασμούς δεν είναι δίδυμες αδελφές. Μετά από αναζήτηση των φωτογραφιών στο Google Images, καταλάβαμε ότι οι φωτογραφίες τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο προφίλ, τυχαίνει να ανήκουν στην Antonia Iacobescu, Ρουμάνα τραγουδίστρια και μοντέλο. Εδώ μπορείτε να βρείτε τον πραγματικό λογαριασμό της στο Twitter.

4. «Χαρά Κάσσιου» ή αλλιώς Maria Doroshina

Πολύ δυνατή στη στήριξη της Νέα Δημοκρατίας μέσω Twitter είναι και η «Χαρά Κάσσιου»

και μερικά retweet 

Πήραμε τη φωτογραφία του παραπάνω λογαριασμού και την πετάξαμε στο Google Images. Βρήκαμε ότι η φωτογραφία δεν ανήκει σε καμία Χαρά, αλλά στο fitness modelκαι αστέρι του Instagram Maria Doroshina. Εδώ μπορείτε να δείτε τον πραγματικό λογαριασμό της στο Twitter, εδώ τον πραγματικό λογαριασμό της στο Instagram και εδώ φωτογραφίες της στο Imgur.

Φωτογραφία από το «ψεύτικο» προφίλ:

Φωτογραφία από το επίσημο προφίλ της Maria Doroshina στο Instagram:

5. «Λία Γεωργίου» ή αλλιώς Daniela Lanio

Αυτούς που ακολουθεί 

Και ο πραγματικός λογαριασμός 

6. Kate Papatheodorou ή αλλιώς Silje Norendal

Φανατική νεοδημοκράτισσα όπως και οι άλλες 

Με προτίμηση στον Βασίλη Κικίλια 

Το πραγματικό όνομα της κυρίας με το κόκκινο κρασί στο χέρι είναι Silje Norendal και είναι Νορβηγή snowboarder. Εδώ μπορείτε να δείτε το πραγματικό προφίλ της στο Twitter. Η φωτογραφία του προφίλ «Kate Papatheodorou» φαίνεται ότι πάρθηκε κατευθείαν από τον επίσημο λογαριασμό της αθλήτριας στο Instagram.

Πηγή www.vice.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.