Ο γάμος των κροίσων Ινδών: Χλιδή και αέρας… Bollywood στο Ζάπειο (ΦΩΤΟ)

Έναν γάμο γεμάτο χλιδή και με «αέρα» Bollywood είχαν την χαρά να κάνουν, στο Ζάππειο Μέγαρο το βράδυ της Κυριακής, η οικογένεια των «κροίσων» Ινδών, ως κορύφωση μετά τους τετραήμερους εορτασμούς στο κέντρο της Αθήνας. Ο πολυαναμενόμενος ινδικός γάμος χλιδής έφερε άρωμα ανατολής αλλά και τεράστια έσοδα στην ελληνική πρωτεύουσα με τις πολυήμερες εκδηλώσεις.

Όπως είχε αναφέρει στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο κ. Τιμ Ανανιάδης, γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρεταννία» και King George πρόκειται, ίσως, για τη μεγαλύτερη γαμήλια ινδική τελετή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο κέντρο της Αθήνας.

Για τις ανάγκες φιλοξενίας των εκατοντάδων καλεσμένων είχε κλειστεί όλο το «King George» και μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου «Μεγάλης Βρεταννίας».

Μόνο για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, την εστίαση και την πραγματοποίηση άλλων παράλληλων εκδηλώσεων υπολογίζεται πως δαπανήθηκαν περίπου, 350.000 ευρώ ενώ ο γάμος υπολογίζεται ότι σε διάστημα 4 ημερών προκάλεσε συνολικό τζίρο 500.000 ευρώ στην αγορά της πρωτεύουσας περιλαμβανομένου και του κόστους των ξενοδοχειακών υπηρεσιών. 

Οι δύο οικογένειες των μελλόνυμφων με ρίζες από την Ινδία προέρχονται από το Λονδίνο και τη Νιγηρία. Η Αθήνα επελέγη ως γαμήλιος προορισμός ανταγωνιζόμενη τη Γενεύη και το Αμστερνταμ.  

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις, έκλεισαν χθες με μια πρωτόγνωρη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι από τη μακρινή Ινδία με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες άρχισαν να καταφθάνουν στο λιτά στολισμένο Ζάππειο, λίγα λεπτά μετά τη δύση του ηλίου. Οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν το παραδοσιακό κόκκινο τρενάκι που έχει ως αφετηρία το Σύνταγμα και κάνει τον γύρο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

«Έχετε μια υπέροχη χώρα, η φιλοξενία ήταν εκπληκτική. Γυρίσαμε όλη την Αθήνα, φτάσαμε μέχρι της μοναδικές παραλίες δίπλα στην πρωτεύουσα σας» είπε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ένα από τα πρώτα καλεσμένα ζευγάρια, που βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. «Θα ξαναεπισκεφθούμε την χώρα σας. Οι τέσσερις ημέρες δεν ήταν αρκετές» μας είπε μια άλλη Ινδή.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες: 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.