Survivor: 5 Κορίτσια που θέλουμε να δούμε στη θέση της Ειρήνης

Ευχηθήκαμε να γίνει γρήγορα καλά το κορίτσι και να μην έχει τίποτα σοβαρό μετά το ατύχημα. Και μας έπιασε μια πίκρα μεγάλη και ένα παράπονο.
Γιατί καταραμένη τύχη μας επιφύλαξες αυτό του χτύπημα; Γιατί; Κλαίγαμε ο ένας στον ώμο του άλλου και ένα παράπονο μας έσκιζε στην καρδιά. Τι θα κάναμε τώρα χωρίς το φονικό κορμί της Ειρήνης;
 Σφίξαμε τα δόντια, είπαμε θα περάσει και αυτό και σου παρουσιάζουμε τα 5 κορίτσια της διπλανής πόρτας που θα θέλαμε να δούμε στη θέση της. 
Νικόλ Δεσποτοπούλου, φοιτήτρια αισθητικής
Η 19χρονη φοιτήτρια αισθητικής από το Μενίδι είναι άγριο θηλυκό που δύσκολα μπαίνει σε καλούπια. Χιπ-χοπ αλητείες στον Άγιο Δομίνικο θα γίνει η φάση.
Γιατί θα τη στέλναμε: Με καμπύλες που κολάζουν και παππά θα μπορούσε να κρατήσει μακριά από τις δολοπλοκίες ακόμη και τον Ορέστη Τσανγκ.
Ελένη Μπεριστιάνου, σχεδιάστρια κοσμημάτων
Παντρεύτηκε με τον Αμερικανό τραγουδιστή των Spiritual Rez και μας άφησε για τα ξένα αλλά εμείς δεν τη ξεχνάμε. Πως θα μπορούσαμε άλλωστε; Είναι το κλασικό κορίτσι της διπλανής πόρτας με κορμί που κλείνει σπίτια.
Γιατί θα τη στέλναμε: Γιατί πιστεύουμε πως η τσαχπινιά της θα έκανε τον Ντάνο να αλληθωρίσει και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σκυλιάσει.
Μαρίνα Μεμάη, αεροσυνοδός
Όταν οι Βρετανοί λένε “love is in the air” σίγουρα μιλάνε για αυτό το κορίτσι. Εμείς τα έχουμε πει ξανά ότι κάποια γυναικεία επαγγέλματα είναι αιώνιο κόλλημά μας.
Γιατί θα τη στέλναμε: Είμαστε που είμαστε τρεις ώρες τη μέρα καρφωμένοι στην τηλεόραση, ας το κάνουμε βλέποντας το χαμόγελο της Μαρίνας που φέρνει την Άνοιξη και την κορμάρα της.
Ιωάννα Μπέλα, μακιγιέζ
Η κοπέλα γεννήθηκε στη Βέροια και μοιράζει εγκεφαλικά απλόχερα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας. Ήρθε η ώρα για να περάσει τα σύνορα.
Γιατί θα τη στέλναμε: Για να κάνει ηλιοθεραπεία. Και εμείς οφθαλμόλουτρο.
Ευτυχία Λαζάρου, μοντέλο
Ναι τι το γελάς; Γιατί τα μοντέλα δεν έχουνε ψυχή, δεν είναι και αυτά κορίτσια της πόρτας της διπλανής; Η Ευτυχία, όνομα και πράγμα, δεν έχει απογειώσει την καριέρα της αλλά είναι στον σωστό δρόμο.
Γιατί θα τη στέλναμε: Για να παίξει στους «Μαχητές» -γιατί σε λίγο καιρό θα την παρακαλάνε να πάει στους «Διάσημους» και εκείνη δε θα μπορεί, θα έχει γύρισμα στο Μιλάνο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.