Μαλλιά κουβάρια στην Eurovision λίγες ώρες πριν τον μεγαλο τελικό: Αποκλείστηκε από τις πρόβες η Ολλανδία – Προς αποχώρηση η Ισπανία

Της… κακομοίρας γίνεται στον διαγωνισμό της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας, μια ημέρα πριν από τον τελικό.

Στον αέρα είναι η διεξαγωγή της καταληκτικής πρόβας, στις 22:00, κατά την οποία θα ψηφίσουν τα τραγούδια οι εθνικές επιτροπές και θα καθορίσουν το 50% των αποτελεσμάτων.

Η EBU ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο διαγωνιζόμενος της Ολλανδίας δεν θα λάβει μέρος στην πρόβα αυτή και θα αξιολογηθεί από την χθεσινή του εμφάνιση. Ο ερμηνευτής Joost Klein φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άνθρωπο της τηλεοπτικής παραγωγής με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται «πολύ σοβαρή».

Απειλεί να φύγει η Ισπανία

Σε ανακοίνωσή της η Δημόσια Τηλεόραση της Ισπανίας (RTVE) αμφισβήτησε την αξιοπιστία της φετινής διοργάνωσης υποστηρίζοντας σε ανάρτηση στο Χ / Twitter: «Η ισπανική αντιπροσωπεία στη Eurovision μετέφερε στην EBU την δέσμευσή της για την ελευθερία του Τύπου και της γνώμης, και απαίτησε από την Eurovision να διασφαλίσει τον σεβασμό της».

H Ισπανία είναι μια από τις 5 χώρες που συνεισφέρουν τα περισσότερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU), την διοργανώτρια Αρχή της Eurovision.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.