Βασίλης Καρράς: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον «Άρχοντα της πίστας»

Την θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά. Αφού έγινε γνωστό πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από την ζωή δεκάδες επώνυμοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και δημοσίως μέσα από τα προφίλ τους στα social media.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που τον αποχαιρέτησαν είναι ο Νίκος Κουρκούλης, η Ελένη Χατζίδου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Βελισσάρης, η Χαρά Βέρρα, ο Ηλίας Βρεττός και ο Πέτρος Ίμβριος.

«Καλό ταξίδι τεράστιε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», έγραψε ο Γιώργος Βελισσάρης στο Facebook.

«Βασίλη μου, καλέ μου φίλε, εγώ δε θα γιορτάσω τα Χριστούγεννα φέτος. Θα τ αφιερώσω σε σένα γιατί ήσουν και θα είσαι Μεγάλος! Όχι μόνο Τραγουδιστής. Πατέρας κι αδελφός όλων μας. Πονάμε όλοι να ξέρεις. Όσοι σε γνωρίσαμε αλλά κι αυτοί που δε σε ξέρουν. Γιατί στα μάτια σου φαινόταν η καλοσύνη, η δοτικότητα, ο αλτρουισμός. Σ αγαπάω και θα σε τιμώ όσο ζω! Καλέ μου φίλε αντίο και θα ανταμώσουμε ξανά», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Χρήστος Δάντης.

 

Η Ελένη Χατζίδου αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στον Παντελή Παντελίδη: «”Πιτσιρίκο” ήσουν μεγάλος δάσκαλος… τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου. Καλό ταξίδι. Βρες το Παντελούκο μας εκεί πάνω…».

 

Από την πλευρά της η Χαρά Βέρρα σε ανάρτησή της γράφει: «ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! Θα είσαι πάντα εδώ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

 

«Βασίλη μου σαν την ψυχή σου δεν θα υπάρξει άλλη στο χώρο μας… Ένα μεγάλο κενό αφήνεις αλλά και μία τεράστια παρακαταθήκη που θα την τραγουδάμε πάντα!!! Καλό παράδεισο να έχεις άρχοντα και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη μου οικογένεια σου!», είναι το μήνυμα του Ηλία Βρεττού.

 

Ιδιαίτερα συγκινητικά είναι τα όσα έγραψε ο Πέτρος Ίμβριος: «Τι να πρωτοπώ για σένα… Ήσουν πατέρας για μένα αδελφός μέντορας πάνω στη δουλειά μας, αλλά και στη ζωή μου ολόκληρη. Οι συμβουλές σου πάντα πολύτιμες και με συνοδεύουν ακόμα και σήμερα!

Ήσουν εκεί στα πρώτα μου βήματα… μου εμπιστεύτηκες τραγούδια σου στην πρώτη μου δισκογραφία… με πήρες από το χέρι με κατέβασες από Θεσσαλονίκη στις Αθηναϊκές πίστες… μου δίδαξες πολλά για τη δουλειά μας…. για τη ζωή… για τη σεμνότητα… την περηφάνια… την τιμή… το φιλότιμο… τη μετριοφροσύνη… και χίλια άλλα μυστικά σε όλους τους τομείς!

Όταν κάποια στιγμή επέλεξες να πεις τραγούδι που είχα γράψει ήτανε από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας μου, που άκουσα το δημιούργημα μου από την ιδιαίτερη ψυχή και χροιά της φωνή σου.

Το μεγαλύτερο όμως παράδειγμα ήσουν και είσαι για μένα γιατί έζησες τη ζωή σου όπως ακριβώς σε ευχαριστούσε! Όπως όριζε η ψυχή σου σε όλους τους τομείς και μόνο έτσι!!!
Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Βασίλη. Σ αγαπώ.

Θα σε έχω πολύτιμο φυλαχτό μέσα μου μέχρι να έρθει η στιγμή να ξανανταμώσουμε… Η τεράστια ψυχή σου, που μας καθήλωνε και μας μάγευε όλους όταν τραγουδούσες, εύχομαι να πετάξει στο φως, να μας βλέπει από εκεί ψηλά, να μας προστατεύει και να μας χαμογελάει!!!».

 

Και η ανάρτηση του Νίκου Κουρκούλη ραγίζει καρδιές: «ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣ;;; ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ… ΔΕ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥ! Θα τολμήσω με ταπεινότητα να προτείνω κάτι, αν και δε το συνηθίζω, αλλά σήμερα είναι μια μοναδική μέρα για μένα και επιβάλλεται. Αξίζει σήμερα στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ να αφιερώσουμε όλοι οι συνάδελφοι ερμηνευτές – καλλιτέχνες ένα τραγούδι… στον τελευταίο άντρα Λαϊκό Άνθρωπο Ερμηνευτή της γενιάς μας, ασχέτως σκηνής και είδους μιας και ο Βασίλης ανήκε σε όλους!».

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.