Δυνατή Ελλάδα

Netflix: Τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου στη σειρά «Emily in Paris» – Eπικό βίντεο

«Ζε μα πελ Νετφλίξ» – Η πλατφόρμα του Netflix «τρολλάρει» τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο

Το Netflix Greece «ένωσε» τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου με μια σκηνή από τη σειρά «Emily in Paris» και το αποτέλεσμα ήταν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, το Netflix Greece δημοσίευσε ένα απόσπασμα της σειρά όπου η Έμιλυ μαθαίνει γαλλικά στην τάξη μαζί με την καθηγήτριά της.

Όμως η σκηνή τροποποιήθηκε και αντί για τη φωνή της καθηγήτριας ακούγεται η φωνή του δικηγόρου της Εύας Καϊλή και το περίφημο «ζαμέ Κορωπί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μεταφέροντας στους δημοσιογράφους τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στο σκάνδαλο Qatar Gate, δήλωσε ότι η εντολές του δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη (jamais corrompue). Αλλά με την προφορά του ακούστηκε ως «ζαμέ Κορωπί».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.