Survivor: Πώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε πίσω τα λεφτά που έδωσε στον Τριαντάφυλλο

Μεγάλος κερδισμένος της φετινής σεζόν του Survivor είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι δαιμόνιος. Έντεκα φορές έσωσε το τηλεοπτικό κοινό τον Τριαντάφυλλο με την ψήφο του, αλλά η δωδέκατη υποψηφιότητα για αποχώρηση ήταν η… φαρμακερή για τον παίκτη του reality επιβίωσης.

Έχοντας απέναντί του τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Καρολίνα Καλύβα, ο “Ντάφυ” δεν κατάφερε να είναι και αυτήν τη φορά ο εκλεκτός του κοινού, καθώς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ήταν αυτός που μέτρησε τις λιγότερες θετικές ψήφους και κάπως έτσι έγινε παρελθόν από το Survivor, ενώ σύντομα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, όπως δημοσιεύει η ON Time, το ποσό που συγκέντρωσε ο Τριαντάφυλλος ήταν γύρω στις 143.000 ευρώ, εάν υπολογίσει κανείς πως είχε εβδομαδιαία αμοιβή της τάξης των 6.000 ευρώ, ενώ πήρε και ένα μπόνους 5.000 ευρώ, όταν ο Ατζούν και οι συνεργάτες του αποφάσισαν την παράταση του reality.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες όπως σημειώνει το δημοσίευμα, αναφέρουν πως μόνο από την τελευταία ψηφοφορία η Acun Medya, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο ΣΚΑΪ έβγαλαν γύρω στα 200.000 ευρώ. Δηλαδή, το ποσό που συγκεντρώθηκε απ’ όλες τις ψηφοφορίες είναι πολλαπλά μεγαλύτερο από την αμοιβή του Τριαντάφυλλου στη διάρκεια παραμονής του στο Survivor.

Μόνο από τις κλήσεις και τα SMS, και χωρίς να υπολογίσει κανείς τις δωροθεσίες, τις χορηγίες, τις διαφημίσεις και τα υπόλοιπα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.