Ελεονώρα Μελέτη: Η οργισμένη απάντησή της στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από χρήστες των social media, αλλά και celebrities σχετικά με τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τα πρότυπα ομορφιάς. Η Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτησή της στο Instagram ξεσπά κατά της πολιτεύτριας της ΝΔ, Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει αμακιγιάριστη και δείχνει τις ατέλειες που έχει το πρόσωπό της.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη:

“Λατινοπούλου, άκου κάτι… Οι πανάδες που αποκαλείς “αντιαισθητικές” λέγονται επιστημονικά μελάγχρωση και έχουν παθολογικά αίτια, συχνά νόσου, ή τις αποκτά μια γυναίκα δώρο από την εγκυμοσύνη. Βγαίνουν παντού. Εμένα βγήκαν στο κούτελο και στο άνω χείλος. Κοινώς όταν με δει ο ήλιος, ναι έχω μουστάκι. Αλλά μάντεψε. Εμένα δεν με ενοχλούν τελικά, ούτε τον άντρα μου… Κάτι τύπισσες σαν εσένα ενοχλούν. Δεν άκουσα τι λες στο βίντεο σου. Σταμάτησα όταν άκουσα να λες πώς φωτογραφίζουμε κάποιες γυναίκες “ό,τι αντιαισθητικό έχουμε πάνω μας”. Πάρε λοιπόν τις αντιαισθητικές πανάδες μου. Ορόσημο από τη γέννηση της κόρης μου”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.