Tι να φορέσεις στην παραλία πάνω από το μαγιό -Η Χριστίνα Κοντοβά σου δείχνει την πιο κομψή επιλογή [εικόνα]

Η σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά, δίνει την πιο κομψή πρόταση για την εμφάνισή σας στην παραλία.

Ενα στιλάτο μαγιό χρειάζεται πάντα τα κατάλληλα αξεσουάρ για να δημιουργήσει ένα outfit που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Στην πρώτη γραμμή των επιλογών είναι τα καφτάνια και τα κιμονό. Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μια διαφορετική πρόταση: σε παραλία της Μυκόνου απαθανατίστηκε με το τέλειο cover up.

Η σχεδιάστρια που υπογράφει δική της σειρά ρούχων και beachwear, σας δίνει μια ιδέα που θα δημιουργήσει την πιο κομψή εμφάνιση στην παραλία. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε μια φωτογραφία που οι γυναίκες followers της –που την ακολουθούν για να αντλούν στιλιστική έμπνευση- λάτρεψαν!

Φόρεσε ένα πουκάμισο ως καφτάνι με γιακά Μao, σε βαθιά μπλε απόχρωση, σαν cover up. Το πουκάμισο από την συλλογή της μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Το οutfit της σχεδιάστριας είναι η απόδειξη ότι μια αέρινη πουκαμίσα είναι το ιδανικό κομμάτι για τις πιο chic εμφανίσεις στην παραλία και το νησί. Θα την αντιγράψουμε!

@ckontova

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.