Αυτά τα μαγιό έχουν »ραφτεί» από Ελληνίδες

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά πλέον και ήδη μερικές από μας έχουν ήδη βρεθεί στην παραλία. Δεν υπάρχει, λοιπόν, πιο κατάλληλη στιγμή για την αναζήτηση του τέλειου μαγιό που μάλιστα θα έχει ελληνική υπογραφή. Δεν χρειάζεται να ψάξεις σε sites για online shopping αφού αυτές οι σχεδιάστριες έχουν ο,τι χρειάζεσαι. Από ολόσωμα και ψηλόμεσα, σε έντονα κοψίματα, αυτά είναι τα μαγιό που θα φοράς στην παραλία τους επόμενους μήνες.
Sophie Deloudi
H Σόφι Δελούδη είναι σχεδιάστρια μόδας και γνωστή για την ιδιαίτερη αισθητική της. Εδώ 2 χρόνια ασχολείται με τον σχεδιασμό swimwear και η φετινή της συλλογή αποτελείται από έντονα κοψίματα, στράπλες και one-shoulder σχέδια. Μπικίνι αλλά και ολόσωμα με κομψά prints είναι η λέξη κλειδί για το καλοκαίρι 2016. Την collection μπορείς να την βρεις εδώ.
Nidodileda
Οι Nidodileda είναι ελληνικό brand με ρούχα που έχει βάση στην Αθήνα. Ξεκίνησε από την Tόνια Μητρούδη και όλα τα σχέδια βασίζονται στη θηλυκότητα και την έννοια της ελευθερίας. Η swimwear collection αποτελείται από ψηλόμεσα μαγιό, ρομαντικά φλοράλ pattenrs και όμορφα κομψίματα. Μπορείς να την βρεις εδώ.
ΜΥΚSA
Oι MYKSA είναι ελληνικό brand που σχεδιάζει κυρίως οικολογικές γούνες ανάμεσα σε άλλα. Ευτυχώς, φέτος σχεδιάζει και μαγιό σε έντονα χρώματα και αστραφτερά υφάσματα. Με μεγάλα κοψίματα, τα μαγιό είναι ολόσωμα με ψηλό καβάλο. Μπορείς να βρεις την Chic_Erotic_Swimwear εδώ.
Κaravan
Τα Karavan φέρουν την υπογραφή της Μαριλού Κατσώνη και έχουν ως χαρακτηριστικά τα ρομαντικά και boho σχέδια. Όλη η έμπνευση προέρχεται από τα ταξίδια. Για την καλοκαιρινή συλλογή «Mermaids and Rascals» τα μαγιό έχουν όμορφα patterns και ψηλόμεση γραμμή και μπορείς να τη δεις εδώ.
MITOS
Tα MITOS έχουν υπάρξει τα αγαπημένα μαγιό πολλών επωνύμων εδώ και χρόνια. Η φετινή collection είναι εμπνευσμένη από το Μεξικό, φέρει το όνομα MANIFESTO και αποτελείται από πολύχρωμα σχέδια και γεωμετρικά μοτίβα που σε ταξιδεύουν. Τα πλεκτά υφάσματα είναι αυτά που τα κάνουν ξεχωριστά. Βρες τη συλλογή εδώ.
Μaa Boo
Το Maa Boo έχει κύρια έμπνευση το ελληνικό καλοκαίρι. Η Ιλόη και η Άννα ξεκίνησαν το brand το 2013 και από τότε ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα patterns αλλά και την καλή εφαρμογή που έχουν τα σχέδιά τους. Ακόμα, οι συλλογές του επιτρέπουν σε γυναίκες με διαφορετικούς σωαμτότυπους να βρουν αυτό που τους αρέσει. Για το 2016 θα βρεις εδώ, παστέλ χρώματα και animal prints, ανάμεσα σε άλλα.
Sun.Set.Go
Tα SUN.SET.GO ξεκίνησαν το 2012 και παράγονται στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας και του μοντέρνου design είναι αυτά που τα κάνουν ξεχωριστά. Δύο φίλες «είχαν ένα όνειρο.. να δημιουργήσουν ένα καλοκαίρι που θα κρατούσε όλο τον χρόνο και να δουλέψουν μαζί σε αυτό». Μπορείς να το βρείς εδώ.
Εmmanuela swimwear
H Εμμανουέλα Λύκου από προσωπική εμπειρία ξέρει πως το να βρεις το κατάλληλο μπικίνι είναι δύσκολη υπόθεση. Γι” αυτό το λόγο ξεκίνησε να σχεδιάζει τη δική της σειρά το 2006 και έτσι γεννήθηκε το brand “Εmmanuela”. Η Εμμανουέλα σχεδιάζει μόνη της τα πιο πολλά από τα prints. Φέτος, θα βρεις όμορφα φλοράλ και ολόσωμα σχέδια με όμορφα κοψίματα. Θα τα βρεις εδώ.
Christina Economou
Tα σχέδια της Χριστίνας Οικονόμου έχουν ως βάση τα πολυτελή υφάσματα και τη διαχρονική κομψότητα. Ο συνδυασμός του παραδοσιακού με το μοντέρνο αλλά και τα έντονα, ζωηρά prints είναι αυτά που κάνουν τις δημιουργίες της πρωτότυπες. Μπορείς να τα βρεις εδώ.
Stefania Frangista
H έμπνευση για την πρώτη συλλογή μαγιό της Στεφανίας Φραγκίστα, ήταν το νησί της Ύδρας, το 2015. Με το όνομα «The Hydra Collection» η Στεφανία έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του swimwear, δημιουργώντας μια σειρά από έθνικ prints και γήινα χρώματα. Για το καλοκαίρι του 2016 βλέπουμε ρίγες και γραμμές που κολακεύουν το σώμα. Βρες τα εδώ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.