9 τροπικά μανικιούρ για να υποδεχτείς το καλοκαίρι όπως του αξίζει!

Σε λίγες μέρες από τώρα υποδεχόμαστε και επίσημα την πιο ζεστή εποχή του χρόνου και λέω να το κάνουμε με τον πιο… tropical τρόπο!
Μάλιστα, αυτός ο τρόπος φαίνεται να είναι και πολύ stylish καθώς τροπικά φυτά, εξωτικά φρούτα και άλλου τύπου τέτοια στοιχεία στολίζουν τα νύχια των top nail artist του instagram.

Ένα παστέλ πράσινο- φυστικί με μερικά prints- μπανάνες και αυτό το οβάλ σχήμα σε αυτό το μήκος. Θέλουμε να κοπιάρουμε αυτό το μανικιούρ ακριβώς όπως είναι!

Το σκούρο πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα για μανικιούρ. Και αν το σετάρεις και με tropical διάθεση και μερικά prints όπως φύλλα και εξωτικά πουλιά στα υπόλοιπα νύχια σου θα το απογειώσεις.

Οι φοίνικες και τα τροπικά σχέδια δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα πράσινα. Και αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα και αρκετά ανατρεπτική πρόταση!

Παπαγάλοι, εξωτικά φρούτα και όλα αυτά σεταρισμένα τέλεια με έναν ανανά που λειτουργεί ως prop για να τραβήξεις την τέλεια photo! Βεβαίως, για να “γράψει” σωστά αυτό το μανικιούρ πρέπει τα νύχια σου να έχουν αρκετό μήκος.

Leaf stamps πάνω στα νύχια σου, ή αλλιώς, στάμπες με φύλλα. Μπορείς να μην το κάνεις σε όλα τα νύχια αλλά να επιλέξεις καναδυό. Αλλά σε κάθε περίπτωση η λευκή ημιδιάφανη βάση που χρησιμοποιούμε και για το γαλλικό είναι η ιδανική!

Φρούτα και τρισδιάστατο εφέ στα νύχια σου αν θες να πας το tropical touch ένα βήμα πιο πέρα.

Το σετάρισμα μερικών τροπικών φύλλων με μπανάνες και αυτή τη ματ υφή μας αρέσει πολύ! Και φυσικά αναδεικνύεται στο έπακρο χάρη σε αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό.

O πιο minimal και chic τρόπος να μπεις σε tropical mood είναι να ζητήσεις από την αγαπημένη σου nail artist να ζωγραφίσει μερικά πράσινα φύλλα στα νύχια σου. Σεταρισμένα με λευκή βάση ο συνδυασμός είναι τέλειος!

Το peachy στο μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις. Και το Wah nail salon μας δείχνει πώς να το υιοθετήσουμε και στα νύχια μας. Σέταρέ το με glittery βερνίκι για ακόμη πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα!

Πηγή:TL!fe

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.