ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΖΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΠΟΥ αποτελούν «επιλογή κλειδί» για το outfit σας!

Τον χειμώνα θέλετε να αισθάνεστε μία αίσθηση θαλπωρής μέσα στα ρούχα σας. Τα πουλόβερ, οι ζακέτες, τα πλεκτά, τα γυναικεία μπουφάν είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι που σας κρατάνε ζεστές σε κάθε περίσταση, από το πρωί ως το βράδυ.

Επιλέξαμε από Miss Simbolo μερικά από τα πιο in fashion outfits που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ζακέτα-πανωφόρι καρώ

Φοριέται κυρίως σαν μαντό, έχει αποσπώμενο γιακά και δένει με ασορτί ζωνάκι. Μπορείτε να συνδυάσετε τις γυναικείες ζακέτες με άπειρα σύνολα, ολοκληρώνοντας ένα outfit που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας, σε όλες τις περιστάσεις. Είναι One Size και καλύπτει τα μεγέθη από Small – Large. Βρείτε την ζακέτα εδώ.

Παλτό σμόκιν γούνα

Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε έξοδό σας! Το μαύρο παλτό με ζωνάκι είναι η passe partout πρόταση που θα ταιριάξει με τα φορέματα και τα παντελόνια σας τέλεια. Φτάνει ως το γόνατο είναι ζεστό και η άνετη γραμμή του θα σας ταιριάξει και διευκολύνει. Με γούνα στον γιακά, είναι πιο εντυπωσιακό και πιο glamorous. Βρείτε το με ένα κλικ.

Μακριά ζακέτα basic

Ότι πιο άνετο μπορείτε να φορέσετε πάνω από ένα total black ή denim σύνολο. Οι μακριές ζακέτες είναι ένας απλός και λειτουργικός τρόπος να προσθέσετε μία casual πινελιά στο ντύσιμό σας, με extra άνεση! Η μακριά ζακέτα σε ίσια πλέξη και σμόκιν γιακά σε κόκκινο κι άλλες δύο αποχρώσεις είναι εύκολα και γρήγορα στο καλάθι σας.

Ζακέτα-πόντσο κορδόνι

Η ζακέτα τύπου πόντσο, με περαστό κορδόνι που δένει στη μέση φοριέται σαν πανωφόρι καλύπτοντας τέλεια μία πιο επίσημη εμφάνιση. Οι ασυμμετρίες της είναι πολύ εντυπωσιακές ενώ προσφέρεται online σε super τιμή σε κυπαρισσί και μαύρο.

Περισσότερες γυναικείες ζακέτες και πανωφόρια, θα βρείτε σε όλη τη διαθέσιμη ποικιλία της Miss Simbolo.

 

Πηγή: https://www.agriniopress.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.