Η 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League έφερε σημαντικά αποτελέσματα και νέα δεδομένα στη βαθμολογία. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», ενώ η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ με 3-0. Σημαντικές νίκες πέτυχαν επίσης ο Ηρακλής και η Κηφισιά, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Καλαμάτα.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Σάββατο 10 Οκτωβρίου
- ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0
- Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-1
Η ΑΕΚ πήρε τους τρεις βαθμούς με καθαρή νίκη επί του ΟΦΗ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1.
Κυριακή 11 Οκτωβρίου
- Ηρακλής – Λεβαδειακός 2-0
- Κηφισιά – Παναιτωλικός 2-0
- Άρης – Βόλος 3-2
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Φαλήρου, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ένα σημαντικό τρίποντο και μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή στους δύο βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Ο Άρης επικράτησε με 3-2 του Βόλου σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ, ενώ ο Ηρακλής και η Κηφισιά πανηγύρισαν νίκες με 2-0 απέναντι σε Λεβαδειακό και Παναιτωλικό αντίστοιχα.
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου
– 18:00 – ΠΑΟΚ – Καλαμάτα
Η αναμέτρηση της Τούμπας θα ολοκληρώσει την 6η αγωνιστική.
Η βαθμολογία της Super League
Μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, και πριν από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής τη Δευτέρα, η εικόνα της βαθμολογίας διαμορφώνεται ως εξής:
| Θέση | Ομάδα | Βαθμοί |
|---|---|---|
| 1 | Παναθηναϊκός | 15 |
| 2 | ΑΕΚ | 14 |
| 3 | Ολυμπιακός | 13 |
| 4 | ΠΑΟΚ | 12 |
| 5 | Άρης | 10 |
| 6 | ΟΦΗ | 10 |
| 7 | Ηρακλής | 9 |
| 8 | Παναιτωλικός | 9 |
| 9 | Κηφισιά | 8 |
| 10 | Αστέρας Τρίπολης | 5 |
| 11 | Καλαμάτα | 4 |
| 12 | Ατρόμητος | 2 |
| 13 | Λεβαδειακός | 1 |
| 14 | Βόλος | -1 |
Η κατάταξη είναι προσωρινή, με βάση τα αποτελέσματα που έχουν αναφερθεί και την αφαίρεση βαθμών του Βόλου. Η επίσημη βαθμολογία και οι ισοβαθμίες χρειάζονται τελικό έλεγχο. Ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα λιγότερο πριν από το παιχνίδι με την Καλαμάτα.
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής
Η επόμενη αγωνιστική περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις για τις ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις, αλλά και παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Σάββατο 17 Οκτωβρίου
– 17:00 – Λεβαδειακός – Βόλος
Κυριακή 18 Οκτωβρίου
- 16:00 – Καλαμάτα – ΟΦΗ
- 17:00 – Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
- 17:30 – Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης
- 20:00 – Κηφισιά – Άρης
- 21:00 – ΠΑΟΚ – Ηρακλής
Αναβλήθηκε: Ατρόμητος – ΑΕΚ.
Η συνέχεια του πρωταθλήματος
Η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δίνει νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής, με την ΑΕΚ να παραμένει κοντά στην πρώτη θέση και τον ΠΑΟΚ να έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση του μετά την αναμέτρηση με την Καλαμάτα.
Η 7η αγωνιστική αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες αναζητούν πολύτιμους βαθμούς.
