Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Η Γιουβέντους με ήρωα τον Ρουγκάνι στο 94΄νίκησε 3-2 τη Φροζινόνε.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σηκώνει μαζί με τον Βιρτζιλ Φαν Νταικ το τρόπαιο του League Cup, το δέκατο στην ιστορία της Λίβερπουλ και τελευταίο επί εποχής του Γερμανού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου με αντίπαλο την Τσέλσι στο Γουέμπλει.

Υπερθεάμα ο τελικός, νικήτρια 1-0 η Λιβερπουλ με γκολ στο 118′ λεπτό της παράτασης Ο Τσιμίκας εκτέλεσε κόρνερ «διαβήτη» στο κεφάλι του Φαν Ντάικ και ο Ολλανδός έβαλε το χρυσό γκολ της ομάδας του.

Στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι με το γκολ του Φόντεν στο 24ο λεπτό νίκησε 1-0 στο γήπεδο της Μπορνμουθ. Είναι δεύτερη στην κατάταξη ένα βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους είχε το ιδανικό ξεκίνημα στο Τορίνο με αντίπαλο τη Φροζινόνε 1 – 0 με σκόρερ τον Βλάχοβιτς στο 3ο λεπτό , όμως η συνέχεια ηταν αγχωτική. Ο Μαροκινός Τσεντίρα εκανε το 1-1 στο 14΄ και ο Μπρεσιανίνι εδωσε πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη, 2 -1 στο 27ο λεπτό.

Ο Βλαχοβιτς με το 15ο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε για τη Γιουβέντους στο 32΄και ο Ρουγκάνι σε φινάλε θρίλερ με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης κράτησε με το τελικό 3-2 τη Γιουβέντους δεύτερη μετά την πρωτοπόρο Ίντερ στη Βαθμολογία.

Η Νάπολι εστιάζει στην προσέγγιση της πρώτης εξάδας και προϋπόθεση γι’ αυτό οι βαθμοί της νίκης. Στη Σαρδηνία έδειξε πως μπορεί ειδικά όταν προηγήθηκε με τον Όσιμεν στο 65′ , αλλά στο τέλος ψυχρολουσία, η Κάλιαρι με γκολ του Αγκολέζου Λουβούμπο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έφερε τον αγώνα στο ισόπαλο 1-1.

Στο Μόναχο, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άνδρεας Μπρέμε και ερώτημα η αγωνιστική αντίδραση της Μπάγερν Πράγματι ο Κέιν έβαλε το πρώτο γκολ για τους Βαυαρούς στο 56′ η Λειψία ισοφάρισε στο 70′ με την προσπάθεια του Σέσκο 1-1, αλλά ο πρώτος σκόρερ της μπουντεσλίγκα Χάρι Κέιν με το 27ο εφετινό του γκολ, έδωσε τη νίκη 2-1 στην Μπάγερν μετά από τρεις ήττες σε Γερμανία και Ευρώπη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.