Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου

Στην Premier League, με ανατροπή στις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε νικήτρια από την έδρα της Νιούκαστλ με σκορ 3-2. Νίκη και για την Τσέλσι κόντρα στη Φούλαμ με 1-0. Στην Ιταλία η Ίντερ συνέτριψε με 5-1 τη Μόντσα.

Η αγκαλιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ήταν ενδεικτική της καταλυτικής συμβολής του Βέλγου άσου στην εκτός έδρας νίκη της Σίτι επί της Νιούκαστλ. Η ομάδα του Μάντσεστερ πανηγύρισε πρώτη γκολ με τον Μπερνάντο Σίλβα στο 29′, ωστόσο οι γηπεδούχοι εφεραν το ματς στο 1-1 με σκόρερ τον Σουηδό Ισαακ στο 35΄ και κατέληξαν στο ημίχρονο με το υπέρ τους 2-1 χάρη στο γκολ του Γκόρντον στο 37ο λεπτό.

Ο Ντε Μπρόινε επέστρεψε σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από πολύμηνο τραυματισμό στη θέση του Σίλβα στο 69′ και στο 74΄ισοφάρισε για τη φιλοξενούμενη 2-2 ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης τροφοδότησε τον 20χρονο Νορβηγό Μπομπ και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τη Σίτι .Έκτη διαδοχική νίκη για την πρωταθλητρια σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο Λονδίνο, τρίτη σερί νίκη για την Τσέλσι στην Premier League. Επικράτησε 1-0 της Φούλαμ στο μίνι τοπικό ντέρμπι, με το πέναλτι του Πάλμερ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στην Ιταλία, «αρχόντισσα» η Ίντερ. Η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος άφησε διαπιστευτήρια και στο γήπεδο της Μόντσα και την αρχή έκανε με πέναλτι ο Τούρκος Τσαλχάνογλου στο 12′. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες ζευγάρωσε τα γκολ για τη φιλοξενούμενη αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 60′ ο Τσαλχάνογλου σκόραρε δευτερο προσωπικό γκολ 3-0. Ο Πεσίνα μείωσε με πεναλτι για τη Μόντσα στο 69, αλλά ακόμη ένα γκολ από τον Λαουτάρο επίσης από τα 11 μέτρα στο 84΄ και τον Τουράμ στο 88΄καθόρισαν και τη νίκη 5-1 της Ίντερ στη Μόντσα.

Στην Ισπανία o Eρνέστο Βαλβέρδρ και η Μπιλμπάο θριάμβευσαν στο βασκικό ντέρμπι με τη Σοσιεδάδ. Πρωταγωνιστής ο Μπερενγκίερ σκόρερ του 1-0 στο 30′ και του 2-0 για τους γηπεδούχους λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η Σοσιεδάδ μείωσε στο τελικό 2-1 με το γκολ του Οϊαρθάμπαλ στο 88ο λεπτό. Τρίτη στη βαθμολογία η Μπιλμπάο, έκτη η Σοσιεδάδ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.