Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα

Η φετινή κατάσταση της Γιουνάιτεντ οδήγησε πολλούς να σκέφτονται μια επανάληψη του περσινού ναυαγίου του 7 – 0 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Όμως το τελικό 0 – 0 ήταν ένα τεράστιο δώρο για την Άρσεναλ, που με τη νίκη κόντρα στην Μπράιτον στρογγυλοκάθισε στην κορυφή. Ο Ζεσούς στο 53’ έδωσε το προβάδισμα, ενώ ο Χάβερτς τρία λεπτά πριν από τα 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Στο τελευταίο της εντός έδρας για το 2023 με τη Στουτγκάρδη, η Μπάγερν χρειάστηκε 81 δευτερόλεπτα για το πρώτο γκολ από τον Χάρι Κέιν. Δύο κεφαλιές του Άγγλου φορ και του Μιν Τζέι έκαναν το 3 -0, με την Μπάγερν να είναι στο –4 από τη Λεβερκούζεν.

Η ομάδα του Αλόνσο πήρε προβάδισμα στο ματς με την Άιντραχτ από το τέρμα του Μπόνιφεις στο 15’. Ο Φρίμπονγκ ανέβασε το δείκτη στο 2 – 0 μετά την ασταθή απόκρουση του Τραπ και ο Βιρτς έξι λεπτά αργότερα έγραψε το 3 – 0 με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Μπέλιγχαμ με το 13ο του γκολ στη Λα Λίγκα έβαλε σε θέση οδηγού της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Οι Μερένχες πήραν αέρα δύο τερμάτων με δράστη τον Ροντρίγκο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 57’ από το γκολ του Μοράλες. Όμως η «βασίλισσα» ήταν ασυγκράτητη και με τον Μπραχίμ Ντίαθ ξέφυγε στο 3 – 1, ενώ στο 68’ ο Μόντριτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και πλέον η Ρεάλ περιμένει σήμερα τη Τζιρόνα για να δει αν θα κατέχει και την κορυφή.

Στην Ιταλία, η Ίντερ πέρασε και από το Ολίμπικο κόντρα στη Λάτσιο, με τον Λαουτάρο να κάνει το 1 – 0 στο 40’. Στο 66’ ο Μπαρέλα μοίρασε στον Τουράμ για το τελικό 2 – 0 και την Ίντερ στο +4 από τη Γιουβέντους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.