Άδειο το γήπεδο στο Φάληρο, αλλά γεμάτα τα δίχτυα της Τόπολα, 5-2 ο Ολυμπιακός

Ήσυχα, ήρεμα και απλά ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του παρουσίας έστω και στα μπαράζ του Κόνφερενς Λιγκ. Μπορεί κόντρα στην Τόπολα να ήθελε νίκη ή ισοπαλία, αλλά από το α’ μέρος έδειξε ότι δεν θα βάλει σε κίνδυνο την πρόκριση. Μπορεί το «Καραϊσκάκης» να ήταν άδειο, αλλά τα δίχτυα της Τόπολα γέμισαν με γκολ (σκορ 5-2).

Μπορεί ο ελ Κααμπί στο 21′ να άνοιξε το σκορ, αλλά ο πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ποντένσε που

Σκόραρε στο 40’…και στο 42’…

Με το ξεκίνημα του β΄μέρους οι παίκτες της Τόπολα ήταν αυτοί που έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο 46′ με αυτογκόλ του Ίλιτς (4-0) και στο 48′ με γκολ στην εστία του Ολυμπιακού αυτή τη φορά από τον Τζάκοβιτς (4-1).

Τα γκολ συνεχίστηκαν με τον Τσίρκοβιτς να μειώνει στο 60′ σε 4-2 και τον ελ Αραμπί να διαμορφώνει το 5-2 επτά λεπτά αργότερα (57′).

Διαιτητής: Μάρτεν Κρογκ (Δανία)
Βοηθοί: Ντένις Ράσμουσεν, Στέφεν Μπράμσεν (Δανία)

4ος: Πέτερ Κιέρσκγαρντ-Αντερσεν (Δανία)
VAR:Μαουρίσιο Μαριάνι (Ιταλία), AVAR: Ντανιέλε Ντοβέρι (Ιταλία).
Κόκκινη: 60′ Κούβελιτς (δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινη: 30′ Κούβελιτς, 50′ Ράντιν, 75′ Σος, 81′ Κρίστιτς.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (72′ Ζοάο Καρβάλιο), Καμαρά (86′ Ρίτσαρντς), Ποντένσε, Μασούρας (64′ Μπιέλ), Φορτούνης (72′ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (64′ ελ Αραμπί).

Μπάτσκα Τόπολα: Ίλιτς, Κρστιτς, Στόγιτς, Κόλουσιτς (87′  Βλαλούκιν), Πέτροβιτς (55′ Σος), Τσβέτκοβιτς, Ροντίν (55′ Βούλιτς), Κούβελιτς, Μπάκοβατς, Μιλοβάνοβιτς, (55′ Ράκονιατς) Τσίρκοβιτς (72′ Στάνιτς).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.