Γκολ και θέαμα από τις αναμετρήσεις του Champions League

Με γκολ του 17χρονου Ζαϊρ Εμερί η Παρί ισοφάρισε τη Ντόρτμουντ και πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League στην αναμέτρηση που παρακολουθήσατε ζωντανά από το mega. Απολαυστικό παιχνίδι στο Ντραγκάο όπου η Πόρτο νίκησε την Σαχτάρ 5-3 και σφράγισε το εισιτήριό της για τους «16».

Με το Champions League να περνά σε νέα εποχή από την επόμενη σεζόν, η τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων μας χάρισε έντονα συναισθήματα.

Στη Βεστφαλία, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να προηγηθεί, είχε δοκάρι με τον Μπαρκολά, όμως η Ντόρτμουντ ήταν εκείνη που έκανε το 1-0 με τον Αντεγέμι στο 51′.

Οι Γάλλοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα με τον 17χρονο Ζαΐρ Εμερί και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τη νίκη, αλλά το γκολ που σημείωσε ο Εμπαπέ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Την ίδια ώρα στο Σεντ Τζέιμσιζ Παρκ, η Μίλαν έκανε μια επική ανατροπή κόντρα στη Νιουκασλ και θα συνεχίσει στο Europa League.

Οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ με το δυνατό σουτ του Ζοέλιντον στο 33′. Πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Πούλισικ ισοφάρισε σε 1-1, με το υπέροχο τελείωμα του Τσουκουέζε στο 84′ να δίνει το πολυπόθητο τρίποντο στους ροσονέρι.

Φεστιβάλ τερμάτων στο Ντραγκάο με την Πόρτο να φορτώνει με 5 γκολ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και να ακολουθεί την Μπαρτσελόνα στην κλήρωση της φάσης των 16. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γκαλένο, με 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Πέπε σκόραρε και πάλι σε ηλικία 41 ετών.

Στη Μαδρίτη, Ατλέτικο και Λάτσιο μάχονταν για την πρωτιά του 5ου ομίλου, με τους Ροχιμπλάνκος να προηγούνται με το 5ο γκολ του Γκριζμάν στο 6. Ο εντυπωσιακός Λίνο, βρέθηκε στην περιοχή των Ρωμαίων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Προβεντέλ για το τελικό 2-0.

Ομάδες που προκρίθηκαν

Ύστερα και από τα χτεσινά παιχνίδια οι 16 ομάδες της πρώτης φάσης των νοκ άουτ του Champions League είναι οι: Μπάγερν, Κοπεγχάγη, Άρσεναλ, Αϊντχόφεν, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Λειψία, Μπαρτσελόνα και Πόρτο.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.