Ο Άρης πέρασε 2-0 από τον Βόλο και μπήκε σε τροχιά πλέι οφ

Ο Άρης είχε το άγχος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 3-1 και τη γκρίνια που την ακολούθησε, ο Βόλος είχε την έδρα, υπήρχαν όμως απουσίες και αγωνία για τη συνέχεια μετά το άσχημο ξεκίνημα.

Λογικό το ματς να μη διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Την ουσία την είχε ο Άρης που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με περιπετειώδη τρόπο. Αφού δύο φορές ο Βόλος έφθασε κοντά στο γκολ, ήρθε η φάση του 60′. Ο Κσλογερόπουλος φαίνεται να τραβά τη φανέλα του Μπράμπετς, ο διαιτητής Τσιμεντερίδης άφησε τη φάση να εξελιχτεί, αλλά ο Σιδηρόπουλος από το VAR θεώρησε ότι έγινε πέναλτι. Ο διαιτητής είδε ξανά τη φάση κι έδειξε την άσπρη βούλα.  Ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και έδωσε το προβάδισμα στους «κίτρινους».

Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Βόλου περιορίστηκαν με το δεύτερο γκολ, στο 75′ από τον Νταρίντα.

Νίκη – ανάσα για τον Άρη που προσπέρασε τη Λαμία και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, δηλαδή εντός των πλέι οφ. Αντίθετα ο Βόλος παραμένει τελευταίος με έξι, μόλις, βαθμούς.

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Στάικος, Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας)

4ος: Μιχάλης Ματσούκας Αιτωλοακαρνανίας)

VAR: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), ΑVAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινη:18′ Τρουϊγέ, 19′ Γκλάβτσιτς, 45+2′ Τσοκάνης, 59′ Καλογερόπουλος – 40′ Φεράρι, 87′ Κάρλσον.

Βόλος (Μπράτσος): Κόστιτς, Κίτσο, Kαλογερόπουλο, Τσοκάνη, Λούνα (71′ Μαχαίρας), Γκλάβτσιτς, Τρουϊγιέ (71′ Ενγκίν), Μπερτόγλιο (47′ Κόπα), Κορνέ (46′ Άλχο), Ντέλετιτς, Γκαρσία.

Άρης (Μάντζιος): Koυέστα, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φατόρε, Φεράρι, Νταρίντα (92′ Ζαμόρα), Βερστράτ, Σουλεϊμάνοφ (80′ Εμβοντό), Παναγίδης (65′ Μενέντεζ), Πάρντο (80′ Κάρλσον), Μορόν.

Η Βαθμολογία

Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθει ένας βαθμός.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.