Απίστευτο! Ματς με 14 γκολ στην Α’ κατηγορία της Τσεχίας και σκορ 5-9!

Για την Α’ καητηγορία της Τσεχίας το απογευμα του Σαβάτου η Ζλιν υποδεχόταν την Μλάντα Μπόλεσλαβ. Ουραγοί οι γηπεδούχοι, με φιλοδοξία να μπουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος για να πάρουν μέρος στα πλέι οφ οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς είχε φαβορί την Μλάντα η οποία όμως προέρχονταν, πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων, από βαριά ήττα 4-0. Όσο για τους γηπεδούχους είχαν μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Σοβαρές απουσίες δεν είχαν οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν με τους καλύτερους διαθέσιμους παίκτες, αλλά τα όσα έγιναν στον αγώνα θα μείνουν στην ιστορία.

Στο 11′ η Μλάντα άνοιξε το σκορ, αλλά στο 46′ η Ζλιν πρηγείτο με 3-1 (τα γκολ στο 13΄, 15′ και 46′).

Με τέσσερα γκολ των φιλοξενούμενων στο 49′,51′, 55′, 61′ η Μλάντα πέρασε και πάλι μπροστά στο γκολ με 5-3. Μείωσαν στο 64′ οι γηπεδούχοι (64′), απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο 78′ και 83′ (σκορ 4-7), μείωσε και πάλι η Ζλιν στο 85′ σε 5-7 για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στο 87′ και στο 90+5′ για να διαμορφωθεί το τελικό 5-9 που το συναντάμε σε αγώνες πόλο, αλλά όχι ποδοσφαίρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες δίνουν 7 γκολ και άνω. Για τον συγκεκριμένο αγώνα η απόδοση ήταν 22 φορές περισσότερα από το ποσό που θα πόνταρε κάποιος στα περισσότερα των 7 γκολ, ενώ για τα 14 που σημειώθηκαν τελικά η απόδοση θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, σχεδόν διπλάσια!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.