Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου του κόσμου

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα η Νάπολι ετοιμάζεται απόψε για τη στέψη της στην Ιταλία ακόμη και με ισοπαλία στο Ούντινε. Στην Αγγλία νίκη Ευρώπης για τη Λίβερπουλ, ενώ η Σίτι με πρωταγωνιστή το Χάαλαντ πέρασε πάλι στην κορυφή.

Επικεφαλής στη βαθμολογία και διαφαινόμενη πρωταθλήτρια η Σίτι στην Αγγλία, πρώτος σκόρερ στα χρονικά της Premier League ο Ερλινγκ Χάαλαντ. Ο 22χρονος Νορβηγός στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ έφθασε τα 35 γκολ από την πρώτη του σεζόν στην ομάδα και ακόμη δεν ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα.

Νίκη 3-0 για τη Σίτι, το πρώτο γκολ ο Ακέ στο 47′ . Στο 70ο λεπτό ο Χάλααντ έγραψε ιστορία με το 2-0 και το 3-0 έγινε με το γκολ του Φόντεν στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς.

Στο γήπεδο «’Ανφιλντ» η Λίβερπουλ με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα και με πέναλτι για το μαρκάρισμα του Ντιόπ στον Νούνιες, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαλάχ, επικράτησε 1-0 της Φούλαμ και κράτησε ζωντανό το «όνειρο» της τετράδας.

Στην Ιταλία η Νάπολι χρειάζεται έναν βαθμό απόψε στο Ούντινε για να εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Συναρπαστικός ο ανταγωνισμός για τις θέσεις στο Chalmpions League. Η 4η στη βαθμολογία Ίντερ έκανε «πάρτι» στη Βερόνα κι η αρχή έγινε με το αυτογκόλ του Γκάικ. Στο 36ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου έκανε το 2-0 για τη φιλοξενούμενη κι αμέσως μετά ο Βόσνιος Τζέκο το 3-0 , αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Εκρηκτική η Ιντερ και στη συνέχεια 4-0 ο Μαρτίνεζ στο 55′ παρέδωσε «σκυτάλη» και πάλι στον Τζέκο για το 5-0 και το αποκορύφωμα ήταν το τελικό 6-0 με το δεύτερο γκολ του Λαουτάρο.

Σε αντίθεση με την Ίντερ, η Μίλαν εγκλωβίστηκε στο Μιλάνο από την Κρεμονέζε, «ασθμαίνουσα» και πίσω στο σκορ από το γκολ του Οκερέκε στο 77′ έσωσε ένα βαθμό με το φάουλ του Ζούνιορ Μεσίας στο φινάλε, 1-1. Έκτη στην κατάταξη η Μίλαν και ενώ, ζυγώνει ο ημιτελικός στο τσάμπιονς λιγκ με τη συμπολίτισσά της, την Τετάρτη σε ζωντανή μετάδοση από το MEGA.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.