«Απόδραση» του Λεβαδειακού από την Τρίπολη, 1-0 τον Αστέρα

Ο Λεβαδειακός ήθελε περισσότερο τη νίκη στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα και την πήρε με 1-0. Ο τρόπος ποεριπετειώδης: Στο 36′ ο Γερεμέγιεφ τροφοδότησε τον Γιαννιώτη που σκόραρε, αλλά χρειάστηκε στο VAR να βάλουν τις γραμμές, αφού υπήρχε υποφία οφ σάιντ στην πάσα προς τον σκόρερ. Ο έλεγχος δικαίωσε τον Λεβαδειακό που με τους τρεις βαθμούς που κέρδισε συνεχίζει την προσπάθεια να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λιγκα 2.

Ο Αστέρας σε ένα ακόμα ματς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν δημιούργησε ευκαιρίες από αυτές που χαρακτηρίζονται…. κλασσικές. Η ήττα αυτή είναι παράλληλα και… καμπανάκι για τη συνέχεια, αφού εάν συνεχιστούν οι άσχημες εμφανίσεις υπάρχει κίνδυνος να μπλέξει σε σενάρια παραμονής.

Από την πλευρά του ο Λεβαδεικός προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, γύρισε στην άμυνα μετά το γκολ και προσπάθησε με νύχθα και με δόντια να κρατήσει το πολύτιμο «τρίποντο».

Και τα κατάφερε!

Κίτρινη: 28′ Γκαρντάβσκι, 53′ Κρεσπί – 42′ Παζ, 47′ Παναγιώτου, 50′ Μεχία, 76′ Μπελμόν

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), Στάικος (Λάρισας)

4ος: Κατοίκος (Αθήνας)

VAR: Περράκης, Φωτόπουλος (Αθήνας)

Αστέρας: Τσιφτσής, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (75′ Ντεμιτένκο), Κρέσπι (56′ Σίτο), Γκαρντάβσκι (46′ Τιλίκα), Μπαρτόλο, Μπαράλες (56′ Κωστέας).

Λεβαδειακός: Γκροφ, Λιάγας, Βινίσιους, Παζ (57′ Δούμτσιος), Τσάπρας, Χαμόντ (46′ Μπελμόν), Μεχία, Παναγιώτου (56′ Βήχος), Νίκας, Γιαννιώτας, Γερεμέγεφ (86′ Σακό).

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.