Η βαθμολογία της Superleague

Το ντέρμπι των αιωνίων έκατσε στο… μηδέν. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι (0-0) στην Λεωφόρο. Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε στους 43 βαθμούς και βρίσκεται στο +9 από τον ΠΑΟΚ και στο +10 από την ΑΕΚ.

Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 27 βαθμούς, έχοντας συγκάτοικο τον ΠΑΣ Γιάννινα, άλλα και με ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Ηπειρώτες.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, υπέστη ακόμη μία ήττα-σοκ στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, χάρη στα γκολ των Καρέλη και Μεντόσα και έφυγε θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ (1-2).

Μετά από αυτήν την νίκη, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας τους 18 βαθμούς. Από την άλλη, η Ένωση έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Τέλος, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Περιστερίου να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και στο -4 από τον Ιωνικό και την 12η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 15 Ιανουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-0

Λαμία – Ιωνικός 2-1

Απόλλων Σμύρνης – Αρης 0-0

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-0

Κυριακή 16 Ιανουαρίου

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-2

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Η βαθμολογία:

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.