Νότια Αφρική: Μυστήριο με τη γέννηση των 10 μωρών – Τι συμβαίνει με τη μητέρα;

Η Νότια Αφρική τις τελευταίες ημέρες ασχολείται με το μυστήριο των “Tembisa 10”, με το αν δηλαδή η γυναίκα που υποστηρίζει ότι ήταν έγκυος σε 10δυμα, γέννησε και τι έχουν απογίνει τα μωρά. Αν τελικά υφίσταται πρόκειται για την πρώτη καταγεγγραμένη υπόθεση 10δυμων.

Η Gosiame Thamara Sithole από την Tembisa (έτσι προήλθε και η ονομασία των μωρών ως “Tembisa 10”), γέννησε τη Δευτέρα σύμφωνα με την εφημερίδα Pretoria News, η οποία επικαλείται τους γονείς. Τα μωρά, επτά αγόρια και τρία κορίτσια, δεν έχουν κάνει ούτε δημόσια εμφάνιση, ούτε υπάρχει κάποια φωτογραφία μετά τη γέννηση.

Η κυβέρνηση αναφέρει ότι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο πατέρας, Teboho Tsotetsi, δήλωσε στην εφημερίδα ότι η γυναίκα του γέννησε σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα Πρετόρια. Δύο κλινικές αρνήθηκαν ότι τα μωρά γεννήθηκαν στις δικές τους εγκαταστάσεις.

“Είναι επτά αγόρια και τρία κορίτσια. Γέννησε ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος. Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος” υποστήριξε.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά και μάλιστα δίδυμα. Αν ο ισχυρισμός για τα δεκάδυμα ισχύει, τότε η οικογένεια θα έχει πλέον 12 παιδιά.

Συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι η ιστορία τους είναι αληθινή.

“Το να λάβει 10 ευλογίες με μία, είναι χάρη στον Θεό” δήλωσε ο γείτονας της οικογένειας, Wilson Machaya, στο Associated Press. “Επειδή είμαστε γείτονες πρέπει να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε” πρόσθεσε.

Η εφημερίδα The Pretoria News ήταν η πρώτη που δημοσίευσε την ιστορία του ζευγαριού με μια συνέντευξη στο σπίτι τους, πριν από περίπου έναν μήνα. Τότε το ζευγάρι πίστευε ότι κυοφορούσε οκτώ μωρά.

Η Sithole άφησε την εργασία της λόγω της εγκυμοσύνης, ενώ ο Tsotetsi είναι άνεργος. Έχουν δημιουργηθεί πολλές σελίδες για δωρεές στο ζευγάρι. Ενώ τα hashtag #Tembisa10 και #NationalBabyShower έγιναν trend στο Twitter.

Χθες ο πατέρας ζήτησε να σταματήσουν οι δωρεές, καθώς όπως είπε η γυναίκα του έχει εξαφανιστεί και δεν του αποκαλύπτει πού βρίσκονται τα μωρά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.