Ο Marshall Dlamini του EFF προσπαθεί να διαπραγματευτεί πέρασμα για περισσότερους από 100 διαδηλωτές

Ο SG SG Marshall Dlamini και ο εκπρόσωπος Τύπου Vuyani Pambo πλησίασαν την αστυνομία έξω από το Γυμνάσιο Brackenfell την Παρασκευή.
Ο Dlamini ζήτησε να επιτραπεί στην ομάδα να προχωρήσει υπό την επιτήρηση της αστυνομίας. Η αστυνομία είπε ότι θα επιτρέπονται μόνο 100 διαδηλωτές.

Μέλη του EFF έξω από το γυμνάσιο Brackenfell στο Κέιπ Τάουν κατηγόρησαν την αστυνομία για υποκίνηση βίας καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας του EFF Marshall Dlamini έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την αστυνομία για μια λύση για την εξάλειψη του χάους που ξέσπασε στο Γυμνάσιο Brackenfell. Ο Νταμίνι προσπαθεί να διαπραγματευτεί ένα πέρασμα για να πάει στο σχολείο και να παραδώσει ένα μνημόνιο.

Μέλη του EFF έξω από το Γυμνάσιο Brackenfell στο Κέιπ Τάουν κατηγόρησαν την αστυνομία για υποκίνηση βίας καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις.

Το χάος ξέσπασε στο σχολείο με την αστυνομία να πυροβολεί κανόνι νερού και χειροβομβίδες.

Σε συνομιλία με μέλη της αστυνομικής υπηρεσίας, ο Νταμίνι είπε ότι θα κινηθούν ειρηνικά για να παραδώσουν το μνημόνιο.

«Μόλις πρόκειται να κινηθούμε εκεί ειρηνικά μέχρι το φορτηγό, όπου παραδίδουμε το μνημόνιο. Εγώ και εσείς θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει αλλαγή γιατί τώρα συμφωνήσαμε ότι θα συναντηθούμε εδώ και τα παιδιά σας ξεκίνησαν χειροβομβίδες αναισθητοποίησης και όλα αυτά.

Έτσι, με τη συνοδεία σας με την αστυνομία, πρόκειται να μεταφέρουμε όλους μας στο φορτηγό και μετά θα απευθυνθούμε εκεί. Ας τρέξουμε αυτό το πράγμα με ειρηνικό τρόπο ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τους ανθρώπους μας.

” Ωστόσο, αξιωματούχος της αστυνομίας είπε ότι δεν υπήρχε συμφωνία και θα επιτρέψουν μόνο 100 άτομα που θα διαδηλώσουν να παραδώσουν το μνημόνιο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.