Ποιοι πραγματικά είναι «αυτοί» που θέλουν το κακό μας;

Ποιοι είναι «αυτοί»;

του Adam Gaertner

Όλοι λένε πάντα «αυτοί». «Αυτοί» ελέγχουν τα ΜΜΕ. «Αυτοί» προσπαθούν να μας σκοτώσουν όλους. «Αυτοί» κυκλοφόρησαν τα βιοόπλα. Σπάνια κάποιος αναγνωρίζει πραγματικά ποιοι είναι «αυτοί».

Θα σας πω και θα μοιραστώ μερικά αποσπάσματα από μια συνάντηση που είχα με έναν γερουσιαστή πριν από λίγο καιρό.

Έμεινα σιωπηλός, αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός τώρα και οι πληροφορίες έχουν αξιοποιηθεί σωστά, επομένως δεν πρόκειται να αποκαλύψω τίποτα επιζήμιο εδώ πέρα. Γνωρίζοντας μερικά από αυτά τα πράγματα, και γνωρίζοντας ότι αυτή η γνώση έχει πάει εκεί που πρέπει, είναι ένα μέρος αυτού που με κάνει τόσο βέβαιο ότι στις 20 Ιανουαρίου του ’25, θα διορθώσουμε το κακό και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το θέμα της συνομιλίας μας ήταν τα πολλά και ποικίλα διεφθαρμένα στοιχεία και οι ενέργειες που έγινα για να διευκολύνουν την πανδημία του Covid και την χειραγώγηση του κόσμου, μέσω των ψεύτικων στοιχείων. Ένας πληροφοριοδότης λοιπόν εμφανίστηκε, με σωρούς καταδικαστικών στοιχείων. Καταπιεστικές θεραπείες. Εσκεμμένες δολοφονίες στα νοσοκομεία· σκόπιμη δυσλειτουργία των νοσοκομειακών συστημάτων γενικότερα. συνωμοσία για την παραπλάνηση του κοινού και την προώθηση της προπαγανδιστικής αφήγησης. Email, μαρτυρίες, γεγονότα, ώρες, μέρη και άτομα.

«Αυτοί» είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, οι συμμετέχοντες, τα μέλη, οι εργαζόμενοι και οι άνθρωποι που εργάζονται για αυτούς τους ανθρώπους. Ηγέτες μεγάλων επιχειρήσεων, ηγέτες βασικών ιδρυμάτων, ΜΚΟ, πολιτικοί, FBI, CIA, MI6 και άλλοι ξένοι πράκτορες, καλλιτέχνες και ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης, ανώτεροι ομοσπονδιακοί και κρατικοί γραφειοκράτες και εκλεγμένοι αξιωματούχοι, επικεφαλής, ηγέτες τραπεζών, hedge funds, συνταξιοδοτικών ταμείων και διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Συνολικά, «αυτοί» είμαστε εμείς. Είναι οι πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι που έχουν φτάσει στις κορυφές των πεδίων τους, είτε λόγω αριστείας, εκλογής, διαφθοράς, είτε με πολλούς και ποικίλους άλλους τρόπους με τους οποίους καταλήγουν σε αυτές τις θέσεις. Είναι οι «καλύτεροι» από εμάς, παρασυρμένοι από την αίγλη, το status, τους κοινωνικούς κύκλους και τα πλούτη που υπόσχεται το WEF, με αντάλλαγμα την πίστη και την τήρησή τους στους κανόνες και τις εντολές που τους δίνονται.

Λειτουργούν σε διάφορα επίπεδα. Στους πιο ανώτερους από αυτούς δίνονται οι εντολές και οι ιδεολογίες τους από την κορυφή. Klaus Schwab, Bill Gates, Rockefellers & Rothschild, ούτω καθεξής.

Ενώ θα μπορούσε να ειπωθεί ότι είναι οι αληθινοί «αυτοί», ο μόνος λόγος που έχουν οποιαδήποτε δύναμη είναι επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι τους ακολουθούν και τους τηρούν. Είναι αυτοί που είναι συνένοχοι και ξέρουν ακριβώς τι κάνουν και γιατί. Στη συνέχεια, και δουλεύοντας ανεξάρτητα, συνεργάζονται. Ο πληροφοριοδότης παρείχε στοιχεία για μυστικές συναντήσεις, πολλών διαφορετικών ειδών. Ένα είδος είναι η συμπαιγνία μεταξύ των επικεφαλής της βιομηχανίας. Μαζεύονται, είτε για μεσημεριανό γεύμα είτε για δείπνο, είτε σε καταφύγια όπως το Bohemian Grove, συζητούν τα σχέδιά τους και το πως θα προχωρήσουν, γνωρίζοντας τι θα ακολουθήσει, έτσι ώστε τα ιδρύματα που ηγούνται, να παίξουν τον ρόλο τους για την προώθηση των στόχων του WEF. Οι υπηρεσίες πληροφοριών συντονίζονται όπου χρειάζεται, αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργούν ανεξάρτητα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το πως κάθε νοσοκομείο έφτασε να ακολουθεί πολύ παρόμοια πρωτόκολλα για την απομόνωση, την κακομεταχείριση και τις ενδεχόμενες δολοφονίες των ασθενών τους με Covid, πώς όλα τα παντοπωλεία έβαλαν τις πινακίδες για τήρηση αποστάσεων ή είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους. πώς όλα τα μεγάλα επιστημονικά περιοδικά αρνήθηκαν να αποδεχθούν και να δημοσιεύσουν μελέτες σχετικά με την κατάλληλη θεραπεία. πώς κάθε ΜΜΕ στη χώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο παπαγαλίζει την ίδια αφήγηση την ίδια στιγμή.

Από εκεί και κάτω, έχετε τα C-suites (όλα τα στελέχη που διευθύνουν έναν συγκεκριμένο οργανισμό) και τα χαμηλότερα επίπεδα ανώτερης ηγεσίας. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να κάνουν διαφορετικά; Ο Andrew G. Huff, πρώην αντιπρόεδρος του Ecohealth, είναι ένα τέλειο παράδειγμα ενός κατά τα άλλα ανώτερου ηγέτη, ενός κρίσιμου ιδρύματος, που κατά τα άλλα δεν γνώριζε τι συνέβαινε, τρομοκρατήθηκε όταν το έμαθε και πέρασε τα επόμενα τέσσερα χρόνια προσπαθώντας να ενημερώσει τον κόσμο, να ανατινάξει την ανίερη συμμαχία ώσπου και τελικά στοχοποιήθηκε. Ο Δρ. Mike Yeadon είναι ένα άλλο τέτοιο παράδειγμα.

Στη συνέχεια, έχουμε τους διεφθαρμένους σε θέσεις κλειδιά. Συγκεκριμένοι επιστήμονες όπως ο Δρ. Andrew Hill, υπεύθυνος για την παραποίηση συμπερασμάτων σχετικά με τη μελέτη του για την ιβερμεκτίνη στα τέλη του 2020. Αυτός ο επιστήμονας δεδομένων της Φλόριντα που στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το πόστο του. ήταν εκείνος που παρουσιαζόταν στα μεγαλύτερα δελτία της χώρας, για να φοβίζει και να τρομοκρατεί τον κόσμο.

Ο πληροφοριοδότης περιέγραψε έναν φημισμένο γιατρό που παραβρέθηκε σε μια μυστική συνάντηση, με τον Δρ Fauci και μερικούς άλλους αξιωματούχους. Στη συνέχεια, άρχισε να εμφανίζεται στην τηλεόραση, μιλώντας για το χάος και τον μαζικό θάνατο σε ένα νοσοκομείο που ήταν, στην πραγματικότητα, ήσυχο και δεν είχε πολλούς ασθενείς, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό έκανε αστεία, γελούσε μαζί του και αναρωτιόταν για τι πράγμα μιλούσε. Είναι οι άνθρωποι στους οποίους έχει υποσχεθεί κάποιο χρηματικό ποσό, ή ένα ταξίδι στο νησί του Έπσταϊν, ή κάποιο άλλο δέλεαρ ή και τους απειλούσαν, για να κάνουν ό,τι χρειάζεται να κάνει ένα άτομο που βρίσκεται στη θέση αυτή.

Δεν είναι «ακριβώς μέσα στον πυρήνα των αποφάσεων», και περιστασιακά καταλήγουν νεκροί αν παραστρατήσουν, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για τις δικές τους ικανότητες, είτε μεγάλοι είτε μικροί. Τους χειρίζονται πράκτορες πληροφοριών διαφόρων επιπέδων με κάθε δυνατό τρόπο.

Αυτοί είναι οι «αυτοί». Όλα οργανώνονται κεντρικά μέσω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο έχει γίνει ο σύνδεσμος των πολυάριθμων κατά τα άλλα ανταγωνιστικών «δυνάμεων», και «αυτοί» οι ηγέτες των διάφορων θεσμών τους λειτουργούν σαν τρομοκρατικοί πυρήνες, δρώντας σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητα, αλλά συντονισμένα όπου χρειάζεται, όλοι κάτω από την ομπρέλα του Klaus Schwab, προς έναν κόσμο όπου θα παραμείνουν πλούσιοι και ισχυροί για πάντα, και θα ασκήσουν τη θέλησή τους να διαμορφώσουν αυτόν τον κόσμο όπως τους βολεύει.

Αυτά τα δίκτυα είναι γνωστά τώρα, και παρακολουθούνται, και όσο παρακολουθούνται, η ισχύς και η εμβέλειά τους έχει υποβαθμιστεί μαζικά. Από το ’25 και μετά, θα εξαλειφθούν και ο κόσμος μας θα ανακαταληφθεί, μετά από εκατοντάδες χρόνια ελέγχου τους.

Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Το μόνο που τους απομένει είναι λίγος χρόνος.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.