ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, ΖΕΡΒΑ (VID)

Ο πρωθυπουργός έφτασε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Παρασκευής, όπως είχε προγραμματιστεί – Ποιοι άλλοι παρευρέθησαν στο γεύμα.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε, όπως ήταν προγραμματισμένο, αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη απευθείας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου γευμάτισε για περίπου μία ώρα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γεύμα παρευρέθησαν γαλάζιοι βουλευτές, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου κ.α.

Λίγο πριν τις 11.30 ο πρωθυπουργός εξήλθε του ξενοδοχείου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία βρισκόταν ήδη στην πόλη.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε προγραμματιστεί να μιλήσει σήμερα με ατζέντα τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, στις 19.00′ στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και να πραγματοποιήσει δεύτερη ομιλία αύριο Σάββατο, με θέμα τα οικονομικά και εθνικά θέματα.Ωστόσο, ο επέστρεψε στην Αθήνα από το Αζαξιό στις 4.30′ σήμερα τα ξημερώματα κι έτσι το πρόγραμμα τροποποιήθηκε.Για το Σάββατο και την Κυριακή το πρόγραμμα του πρωθυπουργού παραμένει το ίδιο. Με συμμετοχή στη συνεδρίαση του δ.σ. της ΔΕΘ-Helexpo, στις 10.00′ το πρωί του Σαββάτου και ομιλία του στις 19.00′ στο «Βελλίδειο» και με τη συνέντευξη τύπου της Κυριακής.

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.