Ο Βελόπουλος ψήφισε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού Ναι ή Οχι;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πόση ντροπή πρέπει να νιώθουν όσοι ψήφισαν Βελόπουλο; Ο αδίστακτος πολιτικάντης γαβγίζει τελευταία κατά της Ν.Δ., ενώ έχει ψηφίσει όλα τα νομοσχέδιά της. Ακόμα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που θα μαρκάρει σαν πρόβατα τους Έλληνες ψήφισε ο αθεόφοβος, μαζί με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Ακόμα κι ο σύριζα και τα άλλα προδοτικά κόμματα δεν ψήφισαν αυτό το έκτρωμα στο οποίο έβαλε την υπογραφή του ο Βελόπουλος.

Δεν υπάρχει πλέον τίποτε άλλο να πούμε για αυτόν τον πολιτικό απατεώνα. Τον παραδίδουμε στους ανόητους που τον ψήφισαν και τώρα, αν έχουν λίγο φιλότιμο, θα πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Ιδού και τα πειστήρια του εγκλήματος…

Παρακάτω η απάντηση από τα γραφεία τους

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΘ (ΑΡΘΡΟ 19), ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΑΤΡΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ 11), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΑΡΘΡΟ 18), ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ), ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ (Π.Χ. ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ), Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΙΑΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΟΧΙ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.