Έξαλλος ο Μητσοτάκης με την δικαστική εξέλιξη των Λεγραινών

Έξαλλος ο Μητσοτάκης με την δικαστική εξέλιξη των Λεγραινών

Έξαλλος ο Μητσοτάκης με την δικαστική εξέλιξη των Λεγραινών

Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου και του ομίλου Μαρινάκη.

Η ενόχλησή του πρωθυπουργού είναι έντονη διότι βλέπει ότι το θέμα με το σπίτι που νοίκιασε ο Τσίπρας στα Λεγραινά παίρνει μία άσχημη τροπή.

Συγκεκριμένα, η προσφυγή στην αστική δικαιοσύνη από τον αρχηγό του ΣυΡιζΑ ενδέχεται να έχει αρνητικές συνέπειες στην ίδια τη ΝΔ, σε περίπτωση που οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες καταδικαστούν για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πολιτικό όπλο στα χέρια του Τσίπρα, εκεί που οι δημοσκοπήσεις δεν δικαιολογούσαν σε καμία περίπτωση την πόλωση.

Διότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη διατηρούσε σταθερά διψήφια διαφορά παρά τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν καθηλωμένη και δεν αποτελούσε πολιτική απειλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν ο οποίος να σημειωθεί πως είχε τελείως διαφορετική ενημέρωση για την υπόθεση, κοινώς τον είχαν εξαπατήσει και τον ίδιο λέγοντας του ότι «υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο με γνωστό εφοπλιστή και την κατασκευαστική του Κόκκαλη» πίσω από την «βίλα Τσίπρα», είναι πραγματικά εξοργισμένος. Και η εντολή είναι σαφής. Να γίνει ότι χρειάζεται από την πλευρά των δημοσιογράφων και των εκδοτών, προκειμένου η υπόθεση να μην φτάσει σε καμία περίπτωση στην δικαιοσύνη.

Εκεί ακριβώς έγκειται και η παρέμβαση Καρακούση ο οποίος με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποδομεί την ίδια του την εφημερίδα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο.

Έξαλλος ο Μητσοτάκης με την δικαστική εξέλιξη των Λεγραινών

 

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ξεκάθαρη αποδοκιμασία της Ντόρας Μπακογιάννη στα Παραπολιτικά, τον όμιλο δηλαδή του δεύτερου εντύπου δηλαδή που έλαβε εξώδικη διαμαρτυρία από τον Αλέξη Τσίπρα.

Να σημειωθεί βέβαια ότι και τα δύο έντυπα έχουν ρεκόρ αγωγών, εξωδίκων ή καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος τους διαχρονικά. Οπότε δεν πρόκειται να φοβηθούν ένα εξώδικο για να ανακαλέσουν. Τον Μητσοτάκη όμως και την οργή του σίγουρα θα την φοβηθούν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.