Α. Γεωργιάδης: Βίντεο με τις Αντιφατικές Δηλώσεις του για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει κάνει κατά καιρούς πολύ αντιφατικές δηλώσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα όλες αυτές συγκεντρώνονται σε ένα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 13 δευτερολέπτων που αποκαλύπτει την πολιτική προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας.

Στο βίντεο εμπεριέχονται δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τις οποίες υποστηρίζει ότι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον «την εκλογή του VMRO στη Βόρεια Μακεδονία γιατί θέλω πραγματικά να δω ένα κόμμα που εξελέγη με σημαία την κατάργηση μιας διεθνούς συμφωνίας εάν τώρα που έγινε κυβέρνηση θα καταργήσει τη συμφωνία.

Να υπενθυμίσω ότι όποιο μέρος μόνο του καταργήσει μια διεθνή συμφωνία βάσει του διεθνούς δικαίου έχει όλες τις ευθύνες για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν».

Στις δηλώσεις αυτές παρεμβάλλονται οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έλεγε ότι:

«Εγώ δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία» και ακόμα ότι

«Εάν μια κυβέρνηση θέλει να καταγγείλει μια κακή συμφωνία και ο άλλος του δίνει αφορμές είναι πολύ εύκολο να το κάνει και εμείς θα το κάνουμε», αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ και ακόμα ότι

-«Εάν είχε κερδίσει το VMRO και έλεγε εμείς καταγγέλλουμε τη συμφωνία εμείς παπ θα την αλλάζαμε».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.