Ράπισμα της δικαιοσύνης στους ναρκεμπόρους: «Η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα λειτούργησε στα πλαίσια του νόμου!»

ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΑ»
«ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΖΙΒΑ»
Ανοίγει ο δρόμος για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που επιχείρησε να εκβιάσει τις δικαστικές αρχές προκειμένου να μην προχωρήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης του ναρκοπλοίου.
Με την ύποπτη αρωγή συγκεκριμένων ΜΜ»Ε» αλλά και βουλευτών, ο ισοβίτης Ευθύμιος Γιαννουσάκης ζήτησε την εξαίρεση της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα από τη διερεύνηση της υπόθεσης του Noor1 και της τυχόν εμπλοκής του κ. Μαρινάκη σε αυτή, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.
Είχε προηγηθεί καταιγισμός συκοφαντικών και εκβιαστικών δημοσιευμάτων κατά της έντιμης εισαγγελέως καθώς και του ανακριτικού υπαλλήλου, αλλά και κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις «γκανγκστερικού» χαρακτήρα κατά των λειτουργών!
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το Directnews.gr τρεις δικαστές και ένας εισαγγελέας αποφάσισαν ότι η εισαγγελική λειτουργός λειτούργησε μέσα στα πλαίσια του νόμου,απορρίπτοντας ως απαράδεκτη την αίτηση εξαἰρεσής που κατέθεσε ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση του ναρκόπλοιου σε πρώτο βαθμό, Ευθὐμιος Γιαννουσἀκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.