ΘΥΜΟΣ,ΟΡΓΗ=ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!!!

η εικόνα προφίλ σαςΓεώργιος Αθανασίου

Εστω και σήμερα πολλοί δεν αντιληφθηκαν τον εχθρό και ξεσπάν όπου νάναι!!!
Ξάφνου κάποιοι επαναστάτες,λίγο πιο κάτω κάποιοι εντοπίζουν εχθρούς κρυμένους,παρακάτω κάποιος άλλος εντόπισε κάποιον άλλον που νομίζει ότι τον υπονομεύει,πίσω του αρκετοί βλέπουν αναβίωση παλιών φαντασμάτων,στο βάθος μερικοί ανακαλύπτουν συνομωσιολόγους και όσο προχωράμε όλο και κάτι ανακαλύπτουμε,αρκεί να μας καλύπτει ή να μας ικανοποιεί ή να μας βολεύει ως αφήγημα,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!
Ο άλλος ο καήμενος μου μιλάει για ενότητα σήμερα,που δεν πάτησε το πόδι του σε μια πορεία ή σε μια συνέλευση….ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ”ΠΕΡΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ”!!!
Κάποιος άλλος θυμήθηκε σήμερα οτι δεν παίρνει το μισθό του όταν ο ιδιος αδιαφορα δήλωνε:”Το μισθουλάκι να παίρνω και να πάτε να μαμηθητε”.
Ο διπλανός μου ο συνομιλητής είπε ”σκάσε” και μην ανακατεύεσε στα χωράφια μου γιατί εγώ αποφασίζω και μπορώ να σου πάρω το κεφάλι γιατί μου χαλάς αυτό που με κόπο έστησα τόσα χρόνια.
Ο γνωστός μου,που χρόνια είναι στα πράγματα και έχει πάντα το δικό του πειστικό ΑΦΗΓΗΜΑ δεν σου αφήνει το περιθώριο να διαφωνήσεις,διότι έχει τη δύναμη των αυλικών του να σε ισοπεδώσει!!!
Εχει άποψη και αυτός που λέει ότι δήθεν δουλευει με τα πόδια σε ένα τραπέζι ή σε μια δευτερη καρέκλα και σήμερα το βάζουμε στη βάσανο μετά από τόσα χρόνια να κάνει αγώνα!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ στο μυαλό του καθενός,στην ίδια την κοινωνία,στο χώρο της εργασίας και τελικά μέσα στην καθημερινότητά σου.
Αναρωτιέσαι όμως αν όλοι αυτοί μπορούν να σε σώσουν ή να σε χώσουν ακόμα πιο βαθιά…
ΟΣΟ θα λειτουργείς με θυμό και οργή ΜΟΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΑ θα συναντάς…
Καλό και αγωνιστικό ξημέρωμα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.