ΕΚΤΑΚΤΟ: Ομολόγησε και συνελήφθη ο δράστης των επεισοδίων!

18χρονος ομολόγησε και συνελήφθη για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη – Ήταν στους προσαχθέντες

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως συνελήφθη τελικώς ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό που χαροπαλεύει!

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του και πλέον η δικαιοσύνη έχει τον λόγο!

Θυμίζουμε, τα σοβαρά επεισόδια πουν έλαβαν χώρα στου Ρέντη στο περιθώριο του αγώνα Βόλεϊ της Πέμπτης, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του άτυχου αστυνομικού που δίνει μαχη για την ζωή του…

Τα στοιχεία που δείχνουν πρσχεδιασμένη επίθεση

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι η επίθεση στους αστυνομικούς των ΜΑΤ το βράδυ της Πέμπτης έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη ήταν προσχεδιασμένη.

Αυτο τεκμαίρεται αφενός από τα ευρήματα της ΕΛΑΣ μέσα και έξω από το γήπεδο (κροτίδες, φωτοβολίδες, μαχαίρια και κάποιες σακούλες που περιέχουν μέσα ρούχα, κάποια εκ των οποίων οι χούλιγκαν επιχείρησαν να κάψουν στις τουαλέτες του γηπέδου) και αφετέρου από τις καταθέσεις των συναδέλφων του 31χρονου αστυνομικού αλλά και τις πληροφορίες οτι έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» υπήρχαν άτομα που είχαν αναλάβει ρόλο οργανωτή.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Τα πρώτα αισιόδοξα σημάδια έκαναν την εμφάνισή τους το πρωί της Κυριακής καθώς φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι γιατροί έχουν καταφέρει να περιορίσουν την αιμορραγία, ωστόσο φοβούνται να μην υπάρξει κάποια μόλυνση στο τραύμα. Παράλληλα προχωρούν σε σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.