“Γεννηματάς”: Εφημερία με γεμάτα τα κρεβάτια ΜΕΘ

"Γεννηματάς": Εφημερία με γεμάτα τα κρεβάτια ΜΕΘ

Θεσσαλονίκη-“Γεννηματάς”: Εφημερία με γεμάτα τα κρεβάτια ΜΕΘ – Αγώνας να βρεθούν κλίνες για δύο 54χρονους

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου γιατροί και νοσηλευτές καλούνται να σώσουν ανθρώπινες ζωές, ενώ ο κορονοϊός καλπάζει στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σήμερα που εφημερεύει το “Γεννηματάς”, δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια στην Εντατική, καθώς και τα 17 είναι γεμάτα. Γεμάτες είναι και οι 44 κλίνες ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ειδικά στο “Γενννηματάς” βρίσκεται σε εξέλιξη μία αγωνιώδης προσπάθεια των γιατρών ώστε να βρεθούν δύο κλίνες ΜΕΘ για δύο 54χρονους ασθενείς, που βρίσκονται λίγο πριν τη διασωλήνωση.

“Γεννηματάς”: Εφημερία με γεμάτα τα κρεβάτια ΜΕΘ.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι ότι ασθενείς διασωληνώνονται ακόμη και εκτός ΜΕΘ, ενώ αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς είναι ότι διασωληνώνονται κυρίως νέοι, 30αρηδες που μάλιστα δεν έχουν ιστορικό.

Την ίδια ώρα, ολοκληρώνονται οι εργασίες στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου στήνεται ένα κινητό νοσοκομείο στο πάρκινγκ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.